A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
311/440 anonim válasza:
Tudod, mennyi négy pipás van a Gyk-n? 😆 Nyögni meg legfeljebb te szoktál a wc-n.
312/440 anonim válasza:
Ha azt írtad, hogy többé nem válaszolsz és biztos nem te leszel a négy pipás, akinek majd válaszolok, akkor miért vagy itt? Bocs, de ez most a te hülyeséged
313/440 anonim válasza:
Kérdésre nem válaszolok, egész pontosan ezt írtam. 😄 Mivel lassan 100 hsz. után sem tudtad megmondani, a te életedre milyen hatással van az, ha valaki másként lát egy témát, ezért szerintem elkönyvelheti mindenki, hogy te tényleg nem tudod, miért idegesít ez téged.
314/440 anonim válasza:
Aha persze, beszélj csak mellé :) amúgy adtam már választ a kérdésre, olvasd vissza. Viszont az én kérdésemre még mindig nem jött válasz sajnos :(
315/440 anonim válasza:
Arra, hogy a TE konkrét életedre milyen hatása van annak, hogy Kiss Piroska mit gondol? Nem, erre semmit, a terelést ezerrel pedig te csinálod drága. :) És ugyan melyik becses kérdésedre nem jött válasz saaaajnos?
316/440 anonim válasza:
Azért van rám hatással, mert társadalomban élek és nem lehet teljes mértékben kizárni az életünkből mások véleményét, igenis tudja befolyásolni az életünket. És arra a kérdésemre nem jött válasz, hogy itt az egyik megmondó emberünk miért állítja azt, hogy nincsenek egyértelműen ronda emberek, de utána mégis felsorol olyan színésznőket, akik a TÖBBSÉG SZERINT rondák és ennek ellenére is híresek lettek.
317/440 anonim válasza:
Neked nem, más ki tudja zárni, ez a te problémád, nem másoké, nem róluk szólnak, csak rólad! Demokráciában élünk, szólásszabadság van! A társadalom nem arról szól, hogy te, mint önjelölt térítő bárkinek megmondhatod, mit gondoljon, úgy, hogy az adott illető véleménye a te életedre ZÉRÓ hatással van, ergo egy nem létező problémán kattogsz. Ha valaki laposföldes, aki abban is hisz hogy a fű kék az ég zöld, éjjel süt a Nap és nappal van sötét gondolhatsz is bármit, kiröhöghed, de ténylegesen ZÉRÓ hatással van az életedre. A te életed ettől se több, se kevesebb nem lesz. A kérdésedre pedig egyszerű a válasz: állítottad ott is nagyban, hogy áááh, azok nem kapnak komoly filmeket, csak olcsó, felejthető vígjátékokat, ahol röhögnek a külsejükön. Erre kaptál kategorikus cáfolatot ott és akkor.
318/440 anonim válasza:
Hűhha, neked is nagyon megy a mellébeszélés úgy látom. Oké, hogy hoztál kategorikus cáfolatot, csak az a baj, hogy ezzel a saját állításodra is rácáfolsz, miszerint nincsenek olyan emberek, akik a többség szerint rondák. Ha ez így van, akkor miért soroltál fel ott nekem random színésznőket, akik a külsejük ellenére is híresek lettek? Akkor ezek szerint mégiscsak vannak olyanok, akik a többség szerint rondák, különben semmi értelme nem volt a példádnak, hiszen akkor nem kéne, hogy a külsejük befolyásolja őket.
319/440 anonim válasza:
Nem én írtam hogy többé nem válaszolok, okostojás. Vagyunk vagy hatan a beszélgetésben. Vicces hogy az eleje óta azt hiszed hogy egy vagy két ember van itt rajtad kívül.
Tehát van néhány ismerősöd akinek nem jött össze semmi, és te ebből levontad az egész világra a következtetést.
Még egyszer megkérdezem: szoktál kijárni az utcára, vagy a monitoron keresztül szemléled a világot?
Ha kijárnál, látnál rengeteg átlagos párt, és rengeteg előnytelen külsejű párt. Sokkal több átlagos és átlag alatti ember van a világon, mint kifejezetten szép. Mégis van kapcsolatuk amit látnál is ha kihúznád a fejed a seggedből és nem az alapján a pár lúzer alapján vonnál le messzemenő következtetéseket, akiket ismersz.
320/440 anonim válasza:
Azt a bizonyos "többség szerint ronda" agymenést te hoztad be, én sosem állítottam olyat, hogy abszolút ne lennének előnytelenebb külsejű emberek. Viszont ezzel magyarázni az életben mindent elég beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!