A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
361/440 anonim válasza:
Egyébként rettentő jól tekered a dolgot, az elején még azt hirdetted, hogy csőna ember nincs is... Ehhez képest rendesen változtattál a nézeteiden. És most ne gyere azzal, hogy ja... hát azt nem is én mondtam.. Ismerjük a kifogásaidat
362/440 anonim válasza:
Ezért szenvedtél ki három kommentet? 🤣 Mi a fene az a csőna? Utolsó kommentemet pedig nem is neked írtam, de magadra vetted. Persze, mert itt szenvedsz egy csomó profillal, már teljesen belekavarodtál, mikor melyikről reagálsz.
363/440 anonim válasza:
Utolsó, te elég ostoba lehetsz, ha összekeversz engem a kérdezővel és az előtted hozzászólóval is. Mi három különböző személy vagyunk, jó lenne már végre ezt felfogni. Nem tudom miért kell arra gondolni, hogy biztos csak egy ember gondolhatja így a dolgokat és biztos több profilból ír, de látod, ezzel is tökéletesen bizonyítod mennyire fogalmad sincs semmiről.
364/440 anonim válasza:
Amúgy meg ha annyira szubjektív a külső, akkor miért Angelina Jolie-t választották meg a világ legszebb nőjének, és miért nem Angela Merkel-t?
365/440 anonim válasza:
Aha aha aha, pont a semmiből előkerül ennyi talpnyalód. 🤣 Sebaj, mindegyik profil jól le lett értékelve. Angelináddal meg hagyjál már békén, ő a képzeletbeli barátnőd az igaziak helyett, vagy mi?
366/440 anonim válasza:
Nem, szerintem az előtted szóló csinált egy másikat és onnan "nyalja a talpamat". Nekem egy fiókom van, de felőlem abban hiszel, amiben akarsz. Amúgy meg elég szánalmas vagy, hogy így ismeretlenül kifigurázol, bár én még feltehetem a kérdést, hogy azt hiszed a képzeletbeli orvosi diplomád felhatalmaz arra, hogy látatlanban diagnosztizálj random idegeneket? :)
367/440 anonim válasza:
Beszél szánalmasságról az, aki hetek óta képtelen elengedni egy piszlicsáré témát (mi ez, ha nem kényszer?) támad mindenkit, akinek nem tetszenek az ő átkozott celebjei, beismeri, hogy egy fia barátja sincs, majd még alpári kommentet is megengedett magának pusztán azért, mert ez a tény kiderült. Sikerült tükörbe nézni látom...
368/440 anonim válasza:
Nem tudom hol ismertem be, hogy egy barátom sincs, mutasd már meg légyszíves. De egyébként tök jót mulatok rajtad, hogy te oktatsz ki a viselkedésemmel kapcsolatban, miközben te is ugyanolyan kellemetlen, gúnyolódó és alpári stílusban írsz, mint én. Bagoly mondja verébnek. :)
369/440 anonim válasza:
És sajnálom, de te is ugyanúgy itt vagy, mint én, szóval te sem tudod elengedni ezt a piszlicsáré témát. Persze most jöhetsz azzal a szar dumával, hogy csakis a betegségem miatt vagy még itt és írod a szakdolgozatod, blablabla, de mindketten tudjuk, hogy te is ugyanolyan beteg vagy fejben, mint én, úgyhogy nekem te inkább ne károgj itt. Ja és látom nagyon megy a lepontozás, gondolom ez a tyúkszaros napotok fénypontja 🤣🤣
370/440 anonim válasza:
Pont a törölt kommentedben volt, hiába adod, hogy nem emlékszel. 🤣 Mondani mondhatsz akármit, de én sosem süllyedtem le az alpáriság szintjére, veled ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!