Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/440 anonim ***** válasza:
33%
Én eddig úgy vettem észre, hogy két különböző ember válaszolgat itt nekem folyamatosan, meg van egy harmadik is, aki velem ért egyet. Ez így döntetlen állás. Ha be tudod bizonyítani, hogy tényleg hat ember mond itt nekem ellen, akkor beszélhetünk majd. Egyébként most én is mondhatnám azt, hogy kit érdekel hat Gyakoris lúzer siráma, mint ahogy azt te tetted, mikor ide linkeltem be több kérdést is ezzel a témával kapcsolatban. Ki dönti el, hogy kinek a véleménye számít? Te?
2021. márc. 24. 20:12
 332/440 anonim ***** válasza:
63%
Nem gondolnám, hogy korábban lúzereztem volna, de mind1. Két 50-53%-osok szavazgatnak rád, de megszólalni nem szólalnak meg, ellenben veled csak kapásból ma négyen itt vitáztunk legalább. Írj külön-külön mindenkire, ha nem hiszed. Más ember írta, hogy neki semmi gondot nem okozott a külseje, megint más az OCD-t, megint más, hogy miért általánosítasz pusztán az ismertségi körödből és más vagyok most én is. Korábban még ennél is többen vitáztunk veled, ha a pipákat összeveted, könnyen megérted, hogy nem két ember van vonalban ma sem...
2021. márc. 24. 20:16
 333/440 anonim ***** válasza:
33%
Én meg tudnék simán ugyanennyi ellenpéldát hozni, de mindegyikre rá van húzva, hogy ez csak pár ember, nem lehet általánosítani, stb.
2021. márc. 24. 20:23
 334/440 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem pedig hagyjunk meg mindenkit a maga hitében, ne játsszunk Jehova Tanúit! Neked ettől se több, se kevesebb nem lesz.
2021. márc. 24. 20:32
 335/440 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy meg ha neked Amber Heard meg Angelina Jolie is átlagos kinézetre, akkor neked baromi magasan lehet a mércéd :))) kíváncsi vagyok te hogy nézhetsz ki
2021. márc. 25. 10:31
 336/440 anonim ***** válasza:
76%
Mondom, hogy lassan kényszergyógykezelés lesz abból, ha valaki nem őket tartja az esetének. :) Amúgy másik fiókot csináltál? Mert ezen egy korábbi válaszoló akadt ki...
2021. márc. 25. 13:24
 337/440 anonim ***** válasza:
24%
Hagyjuk már ezt a "nem az esetem dumát". A vak is látja, hogy ezek rohadt jó nők, az utcán ennél csak rondábbakat látsz, nagyon ritkán lehet ilyen szép nőkbe belebotlani. Nem tudom ti hol éltek, ahol ez átlagosnak számít, de mondom, szívesen odaköltöznék. Most én is feltehetném a kérdést, hogy ti kimentek-e az utcára és mentek-e emberek közé, mert az átlagos baromira nem itt kezdődik. Ha ez átlagos, akkor a valóban átlagos nők rondák, a rondák meg már olyan rémségek, hogy még Quasimodo sem tudna rájuk nézni. Tök mindegy hogy nem az eseted, attól még látni rajtuk, hogy átlagon felüliek. Én is látom az azonos neműeknél, hogy ki a szép, de attól még nem fognak tetszeni, mert hetero vagyok. Úgyhogy jó lenne már abbahagyni ezt a kényszeres hazudozást.
2021. márc. 29. 01:59
 338/440 anonim ***** válasza:
77%
Kényszeres hazudozás, lol és lel. Na igen, magadból indulsz ki. Amúgy egyértelmű, hogy a kérdező, a korábbi két és fél pipás és te ugyanaz a személy vagytok. A maradék józanságod pedig akkor vesztetted el, mikor leszóltuk az istenasszonyaid. Nekem sosem lesznek rohadt jó nők, ha megfeszülsz se. Anyádék pedig nem a külsőd, hanem amiatt nem kedvelnek, mert nettó beteg vagy fejben.
2021. márc. 29. 03:58
 339/440 anonim ***** válasza:
0%
Meg fogsz lepődni, de nem én vagyok a kérdező :O na erre varrjál gombot. Amúgy meg hagyd már abba ezt a szar dumát, legbelül mélyen mindenki tudja, hogy mi a szép és mi a ronda és ez sosem fog változni, ha megfeszülsz sem.
2021. márc. 29. 04:10
 340/440 anonim ***** válasza:
88%
Feszül a franc rajtad kívül, és igenis ugyanazok vagytok, még a stílus is. Szegény anyádék...
2021. márc. 29. 04:15
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!