A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
321/440 anonim válasza:
#319 Én meg leírtam világosan, hogy baromira nem pár lúzerről van szó, okostojás. Persze, hogyha valakinek nem olyan tapasztalatai vannak az életben, mint neked, akkor máris egyből lúzer lesz. És még te oktatsz ki másokat arról, hogy mennyire korlátoltak... Édes Istenem. Amúgy meg nem érdekel már, hogy hányan vagytok meg ki a fene válaszol nekem, egyikőtök sem jobb nálam. Ha azok lennétek, akkor már rég elhúztatok volna a kérdés alól a búsba!
322/440 anonim válasza:
Azért durva, hogy a #316-os hsz.-ben ez az ész konkrétan beismeri, hogy őt azért irritálja a másféle vélemény, mert Ő nem tudja kizárni, az Ő életét ez befolyásolja, és mivel neki nem megy, hát ne menjen már másnak se. Tipikus magyar megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is mentalitás. Talán el sem tudja képzelni, hogy másnak az agya másképp van huzalozva mint az övé... Írta itt valaki, hogy pszichót tanul, azért ez is egy érdekes meglátása a dolognak. Szerintem is kényszeres a válaszoló, ráadásul még megkeseredett is. Igen sokat mond a másfél pipás értékelés, mondjuk az ilyen ezt is csak úgy fogja fel, hogy hát nem csoda, mert mindenki hülye, csak ő helikopter...
323/440 anonim válasza:
Mindenki hazudik, aki azt mondja, hogy egyáltalán nem számít neki mások véleménye. Azért ne mondd már, hogy egyáltalán nem érintene meg, ha mondjuk az utcán tömegesen megszólnának a külsőd miatt. Naugye
324/440 anonim válasza:
Szerinted, mert mindenki magából indul ki, te is csak magadból. Nem tudom, milyen putrifalván élsz, egyetlen ember nem számolt be nekem soha arról, hogy tömegesen beszóltak volna neki bárhol is.
325/440 anonim válasza:
Én meg nem tudom te milyen mesevilágban élsz, ahol senkinek nem számít a másik külseje mindenki elfogadja a másikat, de szívesen élnék ott, bevallom.
326/440 anonim válasza:
Mesevilág? Nem, a tényleges való világ, ahol rengeteg probléma van, de az emberek döntő többsége kinőtt az óvodából...
327/440 anonim válasza:
Hát te biztos nem tartozol közéjük, mert még mindig itt vitatkozol velem, mint egy óvodás
328/440 anonim válasza:
Te már csak tudod, ki hova tartozik... Ja nem.
329/440 anonim válasza:
Persze-persze, itt mindenki csak hülye meg lúzer lehet, akinek más gondolatai és tapasztalatai vannak, mint neked... Ja nem.
330/440 anonim válasza:
Mivel itt kb. hatan mondunk neked ellent, és te vagy az egyetlen egy, aki felvállalta, hogy őt zavarja az ellenérv, ezért ne add már elő a véleménye miatt üldözöttet, legalább a hitelességre adjál már... Úgyhogy nem, itt csak egy lúzer van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!