Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
 431/440 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem azt erősíti. Számtalan olyan embert tudnék neked mutatni, aki feketére akkor sem mondaná azt, hogy juj, de szép, ha az maga lenne Beyoncé. Nem rasszizmusból ő sem, egyszerűen neki nem az esetei a feketék. Aki Jackson fiatalkori szépségét elismerte neki kifejezetten a kedves, bájos arcú férfiak jönnek be, innen a véleménye Jacksonról. Őt pl. a durva maszkulinitás taszítja, más szerint pedig az a szép. Vagy most a KPOP jelenséget vegyük. Van, aki konkrétan rájuk sem bír nézni, mondván hogy néznek ki, mások szerint meg álmaik férfijei a BTS-tagok (de helyettesítheted őket bármely más KPOP bandával.)
2022. ápr. 24. 12:22
 432/440 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy most látom, hogy egy 80 és egy 75 százalékos pontozgat le folyamatosan, szóval gondolom azt a két választ is te írtad, amire hivatkoztam, csak két különböző fiókból. És sajnos de, arra erősít rá. Létezik objektív szépség, akármennyire is próbálod itt belemagyarázni, hogy nem létezik. A példáid kvázi irrelevánsak, mivel vannak olyan emberek, akiket a világ minden táján szépnek látnak. Például egy fiatal Elizabeth Taylor vagy egy Brooke Shields nem tudom ki szerint ne lenne szép, maximum csak nem az esete. Ilyen a Jackson-ról hozott példád is. Nem az esete, de attól még elismeri, hogy helyes srác volt fiatalon.
2022. ápr. 24. 13:06
 433/440 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal többen pontoztak le téged, de hidd azt, hogy azok mind-mind csak én voltam. Egy éve sem lehetett veled kommunikálni értelmesen, sajnos most sem lehet. Írj ránk külön, és meglatod. Nem, nem próbálok én semmit, egyszerűen tény, hogy a KPOP-ra van aki elélvez, más meg taszító, férfiatlan irányzatként kezeli. Akkor a te objektív szemeddel ők szépek vagy sem? Jackson mellett meg említettem azt is, hogy van, aki egy komplett rasszt nem tart szépnek, még akkor sem, ha Beyoncé a téma. Egyébként komolyan másik profilt hoztál létre ennek a témának ennyi idő elteltével?
2022. ápr. 24. 13:46
 434/440 anonim ***** válasza:
0%
Tessék? Te pontoztál most le. De amúgy tudnál nekem mutatni olyan embert vagy akár helyet a világban, ahol az általam említett két színésznőt/modellt nem tartják szépnek, vagy akár egyenesen rondának gondolják őket? Ha igen, akkor igazat adok neked.
2022. ápr. 24. 19:37
 435/440 anonim ***** válasza:
100%

Szóval csináltál másik reget. Nem baj, van ilyen is. Nem tudom, miért nem akarod ennyire megérteni a másikat, valamint igen érdekelne a KPOP-ról alkotott véleményed is: objektív oldalról nézve neked szépek vagy sem? Nyugi, nem vagyok se fan, se hater, úgyhogy nem akadok ki, adjad bármelyik választ is. A világ egyik fele elolvad a bugyijában a másik meg sugárban hány tőlük. Ebben az esetben ki képviseli az objektivitást?

Hogy az általad említett két színésznőt említsem: mivel nem ismerem a világ összes országát, összes kultúráját így erről nem tudok neked nyilatkozni, ami hirtelen eszembe jut viszont az az, hogy sok afrikai törzs démoninak tartja a fehér bőrt és félnek tőle, ennél fogva ki tudja, ott lehet, hogy idegenkednének még ettől a két szép színésznőtől is, mert ott mást tartanak vonzónak. Őszintén szólva sajnálom, hogy nemigen vagy vevő az építő vitára, pedig ez egy tök izgalmas téma szerintem.

2022. ápr. 24. 21:29
 436/440 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés: Legutóbb én pontoztalak le valakivel egyetemben ez igaz, a sokkal többet a 433. hozzászólásban még a korábbiakra vonatkoztattam.
2022. ápr. 24. 21:31
 437/440 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi a véleményem? Az, hogy a szépségnek ezen része valójában szubjektív. Igen, létezik szubjektív szépség, amit a te példád tökéletesen igazol. Viszont azt nem mondanám, hogy teljes mértékben szubjektív, létezik objektív szépség is, amit az én példám igazol. A világ nem fekete-fehér, nem csak egy válasz létezik. Tehát a véleményem az, hogy szubjektív és objektív szépség is létezik a világban.
2022. ápr. 25. 18:54
 438/440 anonim ***** válasza:
Illetve kiegészítésként még annyit mondok, hogy a relativitás valójában annyit tesz, hogy egy adott helyen mi az elfogadott. Viszont szerintem abban mindenki egyetért, hogy mondjuk a német nők/férfiak általánosságban enyhén szólva sem valami szépek. Igen, Németországban ez az elfogadott kinézet, de szerintem a németek is tisztában vannak vele, hogy nem valami szépek, és ezzel minden ismerősöm egyet is ért, aki valaha járt Németországban. Elárulom, hogy egyszer voltam kint én is, és nagyon ritkán láttam szép német nőt.
2022. ápr. 25. 19:02
 439/440 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, a 437-es véleményeddel 100%-ban egyetértek. Örülök, hogy végül összejött a közös nevező! 🙂 Azzal is egyetértek, hogy számít az, hogy adott helyen mi számít szépnek.
2022. ápr. 25. 20:36
 440/440 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülök.
2022. ápr. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!