A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Szóval csináltál másik reget. Nem baj, van ilyen is. Nem tudom, miért nem akarod ennyire megérteni a másikat, valamint igen érdekelne a KPOP-ról alkotott véleményed is: objektív oldalról nézve neked szépek vagy sem? Nyugi, nem vagyok se fan, se hater, úgyhogy nem akadok ki, adjad bármelyik választ is. A világ egyik fele elolvad a bugyijában a másik meg sugárban hány tőlük. Ebben az esetben ki képviseli az objektivitást?
Hogy az általad említett két színésznőt említsem: mivel nem ismerem a világ összes országát, összes kultúráját így erről nem tudok neked nyilatkozni, ami hirtelen eszembe jut viszont az az, hogy sok afrikai törzs démoninak tartja a fehér bőrt és félnek tőle, ennél fogva ki tudja, ott lehet, hogy idegenkednének még ettől a két szép színésznőtől is, mert ott mást tartanak vonzónak. Őszintén szólva sajnálom, hogy nemigen vagy vevő az építő vitára, pedig ez egy tök izgalmas téma szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!