A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Nem olvastam el a tobbszaz hozzaszolast. Ezert csak a fenti kerdesre reagalok. :)
Szerintem ez igy altalanositva egyszeruen nem igaz. Nem minden szulo ilyen. Nem mindenki neheztel a gyermekere ha az netalantan csunyabb. Szomoru, ha ez elofordul. Bizom benne, hogy statisztikailag tobb a normalis ember, akik feltetel nelkul szeretik a gyermekuket olyannak amilyen. El sem tudom kepzelni, hogy ne lassam szepnek a sajat gyerekem, akkoris az lenne szamomra, ha en gondolnam egyedul igy az egesz foldon.
Sajnalom, ha a kerdezot nem biztositottak a szulei, hogy mennyire fontos nekik. Nem erositettek meg benne, hogy legyen nagyobb onbizalma. Ne szolja le sajat magat soha.
Szerintem nincs annal kiabranditobb dolog, mint amikor egy nem tul szep ember pesszimistan sirankozik mindenrol. Nem eleg, hogy csunya de meg negativ is. Szerintem amugy a batorsag es onbizalom alapbol szexi. Randiztam mar nagyon regen ugyan, de olyan pasival aki elkepesztoen csunyacska volt. XD Eszembe nem jutott elore, hogy erdekel, de ahogy viselkedett. Amilyen magabiztos volt es bator... Te jo eg. Egybol megtetszett es elkezdtem vonzodni hozza. Persze tudom nem ez a jellemzo es igen sajnos olyan vilagot elunk ahol altalanossagban szamit a kulso.
El tudom kepzelni, hogy ha ezerszer szebb lennek akkor sokkal konnyebb lenne az eletem nekem is. Sajnos nem igy van, de en elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. Nem erzem magam csunyanak, de nem is vagyok semmi extra. Szerintem egyszeruen csak mindenki probalja meg kihozni magabol a legjobbat. Nyugi, ugyis mind ugyanoda jutunk... :) Nem hinnem hogy szamitani fog kinek szebb a csontvaza a masikenal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!