Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
 381/440 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom honnan veszed, hogy nincsenek barátaim, de irigyellek, hogy ennyire belelátsz az életembe. Még a nememet is kitalálod, nem csak azt, hogy milyenek az emberei kapcsolataim... Elképesztő. Na de mindegy is. Én egészen idáig csak annyit akartam mondani, hogy vannak egyértelműen csúnya és szép emberek, és bizony az emberek többsége úgyis bánik velük, ahogy kinéznek, mert első látásra ítélni könnyebb. Ennyi az egész. Ne mondd, hogy te ilyet még nem tapasztaltál magad körül.
2021. ápr. 6. 20:53
 382/440 anonim ***** válasza:
82%
De nem érdekel mit írsz össze, leeshetett volna már. A nememet pedig te is megtippelted, és egyértelmű, hogy csaj vagy, nincs ezen mit szégyellni. Azt pedig leírom neked sokadjára, hogy a törölt kommentedben te magad ismerted be, hogy nincsenek barátaid, máskülönben nem vágtad volna hozzám, hogy kárörvendő ... vagyok.
2021. ápr. 6. 21:36
 383/440 anonim ***** válasza:
17%
Ha nem érdekel, hogy mit írok össze, akkor miért válaszolgatsz folyamatosan? Gondolom erre is valami kitérő válasz fog érkezni. A kárörvendőt meg azért írtam, mert te biztos voltál abban, hogy nekem nincsenek barátaim és erre reagáltam, de ez nem azt jelenti, hogy igaz is, amit gondolsz. De mindegy. Sajnos az életben sok a felszínes ember, akik a külsőd alapján fognak ítélkezni feletted, ezt nem lehet kikerülni. Ha te ezt képtelen vagy észrevenni és elfogadni, az nem az én bajom.
2021. ápr. 7. 11:12
 384/440 anonim ***** válasza:
82%
Továbbra sem érdekel, mit blablázol már tízezredjére. 🙂 A kitérő válaszok királynője pedig te vagy.
2021. ápr. 7. 12:09
 385/440 anonim ***** válasza:
17%
Felteszem mégegyszer a kérdést: ha továbbra sem érdekel, akkor miért vagy itt?! Szerintem te sokkal több kitérő választ adtál, mint én. Erre a kérdésemre sem válaszolsz, látod. :)
2021. ápr. 8. 12:43
 386/440 anonim ***** válasza:
82%
Írtam már: a te hatszögletes, okos bucidért. 🙂
2021. ápr. 8. 12:48
 387/440 anonim ***** válasza:
24%
Sokat elmond a te eszedről is, hogy egy olyan emberrel foglalkozol, akit ostobának tartasz. 🙂
2021. ápr. 8. 18:35
 388/440 anonim ***** válasza:
24%
De látom nagyon nagyra vagy magaddal, baromira megy az internetes okoskodás és lenézés, írod itt a szakdolgozatodat idegen emberek alapján, csak tudnám minek, mert úgysem fogsz semmire menni vele, ha a mentális betegeket így megbélyegzed. Remélem azért odaírod a végére, hogy amúgy én teljesen lenézem azokat, akik ilyenek, szóval remélem átenged és elvégezhetem az egyetemet, hogy aztán már papírral a kezemben tudjam alázni az embereket. (:
2021. ápr. 8. 18:40
 389/440 anonim ***** válasza:
82%
Itt nem aláz senki senkit, a mentális betegségek pedig kezelhetőek, a szakembert eléri aki akarja. Nem az ötvenes években élünk...
2021. ápr. 8. 19:08
 390/440 anonim ***** válasza:
78%

Nem olvastam el a tobbszaz hozzaszolast. Ezert csak a fenti kerdesre reagalok. :)

Szerintem ez igy altalanositva egyszeruen nem igaz. Nem minden szulo ilyen. Nem mindenki neheztel a gyermekere ha az netalantan csunyabb. Szomoru, ha ez elofordul. Bizom benne, hogy statisztikailag tobb a normalis ember, akik feltetel nelkul szeretik a gyermekuket olyannak amilyen. El sem tudom kepzelni, hogy ne lassam szepnek a sajat gyerekem, akkoris az lenne szamomra, ha en gondolnam egyedul igy az egesz foldon.

Sajnalom, ha a kerdezot nem biztositottak a szulei, hogy mennyire fontos nekik. Nem erositettek meg benne, hogy legyen nagyobb onbizalma. Ne szolja le sajat magat soha.

Szerintem nincs annal kiabranditobb dolog, mint amikor egy nem tul szep ember pesszimistan sirankozik mindenrol. Nem eleg, hogy csunya de meg negativ is. Szerintem amugy a batorsag es onbizalom alapbol szexi. Randiztam mar nagyon regen ugyan, de olyan pasival aki elkepesztoen csunyacska volt. XD Eszembe nem jutott elore, hogy erdekel, de ahogy viselkedett. Amilyen magabiztos volt es bator... Te jo eg. Egybol megtetszett es elkezdtem vonzodni hozza. Persze tudom nem ez a jellemzo es igen sajnos olyan vilagot elunk ahol altalanossagban szamit a kulso.

El tudom kepzelni, hogy ha ezerszer szebb lennek akkor sokkal konnyebb lenne az eletem nekem is. Sajnos nem igy van, de en elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. Nem erzem magam csunyanak, de nem is vagyok semmi extra. Szerintem egyszeruen csak mindenki probalja meg kihozni magabol a legjobbat. Nyugi, ugyis mind ugyanoda jutunk... :) Nem hinnem hogy szamitani fog kinek szebb a csontvaza a masikenal.

2021. ápr. 12. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!