Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/440 anonim ***** válasza:
0%
Te meg nem tudnád végre ixelni a kérdést???
2021. márc. 24. 14:49
 272/440 anonim ***** válasza:

Leírtad, hogy MINDEN csúnya embert érnek beszólások, meg lesajnáló pillantások, amivel általánosítottál, és azt sugalltad hogy MINDEN csúnya embernek hátrányt okoz a csúnyasága.

Erre írom hogy én ezeket nem tapasztalom, semmilyen hátrányt nem szenvedtem el soha a külsőm miatt, de te ezt csűröd-csavarod, mert nem tudod elfogadni.

Fejre is állhatsz akár, akkor sincs semmilyen hatással az életemre sem a külsőm, sem a pattogásod :)

2021. márc. 24. 15:31
 273/440 anonim ***** válasza:
0%
Nem csűröm-csavarom, csak az eddigi tapasztalataim alapján válaszolok. Eddig minden ronda ismerősöm számolt már be hasonlóról, és nem, nem gonosz és elviselhetetlen emberek, legtöbbjük életvidám és kedves mindenféle negatív élményük ellenére is. Szerintem nálad az a helyzet, hogy zsigerből próbálod figyelmen kívül hagyni a külsőd okozta negatív behatásokat és úgy csinálsz, mintha nem is lennének ott. Bár kíváncsi vagyok te hol élhetsz, ahol ennyire befogadó mindenki és soha egyetlen negatív megjegyzést vagy pillantást nem kapsz a külsődre. Egyébként ha ennyire nem lenne hatással az életedre a rondaságod, akkor nem bizonygatnád itt, hogy semmilyen hatással nincs az életedre a külsőd :)
2021. márc. 24. 15:37
 274/440 anonim ***** válasza:

Nem bizonygatom, érthetően leírtam hogy miért húz fel, de nem sikerült felfognod, továbbra is semmibe veszed az én tapasztalataimat, mert annyira korlátolt vagy hogy csak az létezhet amit te tapasztaltál. Más élettapasztalata semmis, csak a tiéd valid.

Pontosan ilyen bántások érnek mindenkit külsőségektől függetlenül. A magadfajta kötekedős ember mindenkit betalál és általánosításokkal tarkítva veszi semmibe amit a másik mond. Sajnos elég sok ilyen unintelligens ember van, és ez nem a külsőségeken múlik, engem is és mindenki mást érnek ilyen élmények.

Szóval igen, az ilyenek engem sem kerülnek el, ahogy a szépeket sem, de ez külsőségektől független. Amiatt semmi bántás nem ér és nem ért, az semmiben nem hátráltatott soha. Kifejezetten kedvesek velem az emberek, akárhol vagyok éppen, mert én is az vagyok velük, sokat mosolygok és kommunikatív vagyok.

Viszont szerencsére rólam lepereg, engem továbbra sem határoznak meg a te komplexusaid és a szellemi korlátaid.

Mellesleg Dunaújvárosban élek, a futtatón minden nap megtalálsz.

2021. márc. 24. 15:51
 275/440 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy te beszélsz itt általánosításról, miközben arról vakerálsz nekem, hogy minden a személyiségen múlik és a külső semmit nem számít akkor, ha kedves vagy másokkal. Tehát ezzel kijelented, hogy minden ronda ÉS kedves ember élhet olyan életet, mint te, semmi hátrány nem éri őket. Most akkor kinek a tapasztalata valid?
2021. márc. 24. 16:00
 276/440 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg hagyátok ezt a kényszerbeteget! Egyértelműen súlyos OCD-vel küzd, hetek után képes volt újra kiírni a saját elképzeléseit kötekedő hangnemben pusztán azért, mert nem tudott senkit megtéríteni, és ez frusztrálja hihetetlenül. Nem az a gond, hogy ő mást gondol a világról, hanem, hogy ha más nem ezt jelzi neki vissza, akkor támad, érdemben nem reagál, ugyanazt leírja harmincadjára is, és elhazudja, elbagatellizálja a másik tapasztalatát is pusztán azért, mert az szintén nem az ő világképét tükrözi (ez a gaslighting jelenség).
2021. márc. 24. 16:05
 277/440 anonim ***** válasza:
91%

Bárki élhet ilyen életet, akinek megfelelő a személyisége.

Én is látom hogy a legtöbb ronda ember mindig csak kifogásokat gyárt, mindenkiről azonnal a rosszat feltételezik, egy mosolyt nem mernek elengedni mert rögtön attól félnek hogy mit szólnak mások. De pont ezzel riasztják el az embereket, nem a külsejükkel.

Nem ártana az ilyen embereknek szakemberhez fordulnia.

Aki normális, az külsőtől függetlenül bármit elér amire vágyik. A csúnya is lehet tökéletesen boldog ha normális, és a szép is pofára esik ha gyökér.

De nyugodtan gyártsd tovább a kis elméleteidet, meg haragudj a világra miközben otthon bujkálsz a négy fal között, az majd előre visz az életben...

Én kiszálltam, látom hogy abszolút nem jut el az agyadig amit próbálok átadni. Már megtanultam hogy az ilyen embernek soha semmi nem lesz jó, utálkozva éli le a nyomorult kis életét magányosan, nem is érdemes energiát pazarolni arra hogy az ember fényt gyújtson az agyában. További kellemes fröcsögést, nekem jobb dolgom is van ennél.

(Csak előre szólok hogy ha látsz egy négypipás választ ezentúl, az nem én leszek, nem ám összetéveszteni századszorra is másokkal :))

2021. márc. 24. 16:09
 278/440 anonim ***** válasza:
0%
#276 hűha, te most aztán nagyon okos vagy, hogy itt névtelenül, látatlanban diagnosztizálsz egy teljesen idegen embert. Elképesztő vagy, mikor fogod letenni az orvosi diplomádat?
2021. márc. 24. 16:09
 279/440 anonim ***** válasza:
95%
Képzeld, konyítok a pszichológiához (nem, nem otthon képeztem magam), és egyértelmű a viselkedésed még laikusnak is, hogy kényszeres. Áruld már el, egy teljes hét után nálad miért trigger az, ha valaki másképp látja a vilgot, mint te? Egy teljes hétig ezen kattogtál? Vagy az zavar, hogy nem a tiéd lett az utolsó szó és ezért írtál ide vissza? Mi zavar téged az itteni kommentelőkben? Ha meg ennyire ilyen a beállítottságod akkor menj hittérítőnek, de ez nem az a platform! Gondolj a világról, szépségről-átlagosságról-rondaságról bármit, de az, hogy téged egy teljes hét után is szétvet az ideg annyira, hogy harmincadjára is leírod ugyanazt, azért elég durva mentális állapotról árulkodik...
2021. márc. 24. 16:15
 280/440 anonim ***** válasza:
27%
Az is érdekes, hogy te magad egy életvidám, kedves embernek írod le, de a válaszaid alapján abszolút az ellenkezője jön le rólad. Megy a személyeskedés, a rosszindulatú visszaválaszolás, úgyhogy nagyon sántít nekem itt a hatalmas életsztorid. De felőlem menj csak, eddig se kellett volna válaszolnod, ha ennyire korlátolt vagyok.
2021. márc. 24. 16:17
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!