Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/440 anonim ***** válasza:
5%
pontosan tudom, hogy nem egy emberrel beszélgetek és remélem neked is leesett, hogy te sem. Most én is mosolyogjak? Amikor nekem válaszoltál olyan dolgokra hivatkoztál, amiket nem én írtam. az, hogy itt többen is kisbetűvel kezdjük a mondatokat, ugy látom gyakori.
2021. márc. 17. 11:58
 252/440 anonim ***** válasza:
72%
Honnan tudod hogy mikor válaszoltam neked én, és mikor válaszolt valaki más? Egy kezemen meg tudom számolni hogy a 250 hozzászólásból mennyi az enyém.
2021. márc. 17. 12:04
 253/440 anonim ***** válasza:
19%
na jó emberek, szerintem zárjuk le végleg ezt a gyerekes vitát, mert ennek tényleg semmi értelme. mindenki gondoljon csak azt, amit akar, mindenki élje úgy az életét, ahogy akarja. én még mindig tartom, hogy vannak egyértelműen ronda és szép emberek, DE ez nem jelenti azt, hogy akkor a csúnyák sosem lesznek boldogok és sikeresek, a szépek meg igen. bárki lehet, ha igazán akarja és törekszik rá, viszont vannak emberek, akik egyszerűen szerencsés genetikával születtek és emiatt előrébb kezdik az életet, mert nem igazságos maga a lét, ez van. de mint mondtam, ez a "lemaradás" behozható, csak piszok nagy munka árán, amit sokan inkább FELADNAK. ez már nem az én dolgom! ennyi. én itt befejeztem.
2021. márc. 17. 12:12
 254/440 anonim ***** válasza:
82%
Na nem mi kezdtük... Végre kialakult egy értelmes vita, mire valaki bedobta, hogy na hát itt biztos mindenki jó ronda, azért gondolkodik így. Offolódott a nagy nehezen kialakult konstruktív párbeszéd, szándékosan egy bitesre lebutítva, jó nagy személyeskedéssel. A szelet vet, vihart arat...
2021. márc. 17. 12:17
 255/440 anonim ***** válasza:
78%
* aki
2021. márc. 17. 13:00
 256/440 anonim ***** válasza:
0%
Azért tök jó rájönni, hogy nincsenek egyértelműen csúnya emberek és hogy semmi hátrány nem érhet az életben, ha ronda fejjel születtél... Igaz, hogy ezer ellenpéldát tudnék hozni, de az mellékes hiszen a Gyk népe itt kijelentette, hogy ez semmi hátránnyal nem jár az életben :D A #175-ös válaszolónak meg azt üzenem, hogy az embernek néha muszáj hazudnia még saját magának is, hogy elviselhetőbb legyen az élet. Ha valóban csúnya vagy, akkor kizárt, hogy nem ér semmiféle negatív megkülönböztetés az életben.
2021. márc. 24. 12:56
 257/440 anonim ***** válasza:
9%

256, én elhiszem hogy szar lehet rájönni hogy nem a külsőd az oka annak ha rosszul bánnak veled mások, hanem a viselkedésed, de attól nem kéne másokra kivetíteni a kisebbségi komplexusaidat 🤷‍♀️

Tökéletesen boldog vagyok, nagy baráti köröm van, a családomra is mindig mindenben számíthatok, van egy stabil párkapcsolatom (és soha nem volt gond a párkeresés), a munkámban is sikeres vagyok, és sehol nem ér semmilyen megkülönböztetés. Sem az utcán, sem boltban, sehol.

És ennek semmi köze a külsőmhöz, mert nem az határoz meg, hanem a viselkedésem, mint mindenki mást.

Persze én is beállhattam volna a sorba egy sarokban sírni a külsőm miatt és mindent másokra kenni és emiatt saját magam hátráltatni és semmire sem jutni az életben, de több eszem volt ennél. Nem ragadtam le olyan felszínes hülyeségek miatt ami a kutyát nem érdekli. Élem az életem mint bárki más, és nem kifogásokat gyártok.

2021. márc. 24. 13:11
 258/440 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy ilyenkor mindenki végletekben gondolkozik. Én nem azt értem negatív megkülönböztetés alatt, hogy mindenki leköp vagy megdobál paradicsommal, meg kirekesztenek a társadalomból, elég olyan apró dolgokra gondolni, mint például egy rossz pillantás amit egyértelműen a külsőd miatt kapsz, vagy egy-két rossz szó a hátad mögött, amit visszahallasz. Most lehet jönni azzal, hogy ezek nem érdekelnek és kizárod az életedből, de attól még ott vannak és megtörténtek, tehát valami negatív vonzata biztos lesz annak, hogy nem vagy valami vonzó. Amúgy meg érdekes, hogy sem az utcán, sem a boltban, se sehol nem ér negatív megkülönböztetés, mert ezek pont olyan helyek, ahol mindenféle ember megfordul. Kizártnak tartom, hogy még soha egyetlen bunkó sem szólt be vagy nézett rád úgy, hogy érezd, hogy ronda vagy.
2021. márc. 24. 13:18
 259/440 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Egyik legnagobb szívás durva kényszerbetegséggel élni, látjuk is rá most a példát, amikor valaki hónapokig pörög egy témán és térítget, visszajáró szinten... Szörnyűek ezek a mentális betegségek, még olvasni is iszonyatos!
2021. márc. 24. 13:19
 260/440 anonim ***** válasza:
94%
Jézusom....megint kezdődik....
2021. márc. 24. 13:21
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!