A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
256, én elhiszem hogy szar lehet rájönni hogy nem a külsőd az oka annak ha rosszul bánnak veled mások, hanem a viselkedésed, de attól nem kéne másokra kivetíteni a kisebbségi komplexusaidat 🤷♀️
Tökéletesen boldog vagyok, nagy baráti köröm van, a családomra is mindig mindenben számíthatok, van egy stabil párkapcsolatom (és soha nem volt gond a párkeresés), a munkámban is sikeres vagyok, és sehol nem ér semmilyen megkülönböztetés. Sem az utcán, sem boltban, sehol.
És ennek semmi köze a külsőmhöz, mert nem az határoz meg, hanem a viselkedésem, mint mindenki mást.
Persze én is beállhattam volna a sorba egy sarokban sírni a külsőm miatt és mindent másokra kenni és emiatt saját magam hátráltatni és semmire sem jutni az életben, de több eszem volt ennél. Nem ragadtam le olyan felszínes hülyeségek miatt ami a kutyát nem érdekli. Élem az életem mint bárki más, és nem kifogásokat gyártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!