Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/440 anonim ***** válasza:
24%
nem tudom mire fel ez az ellenséges stílus, szerintem én viszonylag normálisan fejezem ki magam, direkt figyeltem arra hogy ne sértsem meg senki lelkét, de úgy látom ezen az oldalon ezt lehetetlen teljesíteni. most azt várod, hogy keressem meg neked az összes ilyen forrást, amit már a fene se tudja hol láttam? de figyelj, ha annyira kutatni akarsz akkor írj be a google-ba olyan szavakat, amikre ezt majd kidobja, én nem akarok ezzel vesződni. mondjuk lehet pont nem a legjobb példát hoztam fel, de akkor legyen michael jackson. na róla aztán nem mondhatod, hogy nem beszéltek a külsejéről, mert egy idő után már többet cikkeztek erről mint magáról a tehetségéről. szóval mondom, vannak ilyen kivételes esetek de nagyon kis számban.
2021. márc. 16. 19:31
 222/440 anonim ***** válasza:
0%
Meg kicsit feltűnő hogy több felhasználó van jelen aki kisbetűvel kezdi a mondatait, ami azért 2021-ben már nem jellemző, nagyon ritka aki nem képes nagybetűt írni... Khm.
2021. márc. 16. 19:31
 223/440 anonim ***** válasza:
76%
222, a Jacksonról azért beszéltek annyit mert ő bszta el a sok műtéttel, a saját döntése eredménye volt a külseje. A plasztika előtt egy jóképű fiatal srác volt. Az ő esetében a sok műtétet kritizálták az emberek.
2021. márc. 16. 19:34
 224/440 anonim ***** válasza:
81%

Jackson vitiligo-tól szenvedett, nagyon helyes volt fiatalon és gyereknek is szép volt, vele később történt az, ami történt, de ő azért elég extrém eset.

Az ellenséges stílust pedig magadban keresd a #195. komment után! Ed-et szeretem, baromi sok cikket elolvastam róla, de sehol nem a külsejét vesézték ki, és amúgy is úgy gondolom van olyan értékes a munkája, amiről lehet beszélni, és beszélnek is.

Szerintem ha akarod megérted a témát amiről felettébb írtunk, de ha nem, akkor nem. Képzeld, nem kell ahhoz rondának lenni, hogy tudjunk disztingválni...

2021. márc. 16. 19:37
 225/440 anonim ***** válasza:
17%
vagy például ott van lady gaga is. rá a többség azt mondja hogy ronda lófeje van, bazi nagy orra, stb. őt csak nagyon kevés embert láttam, hogy szépnem tartotta volna. szval azért vannak olyanok akik a többség szerint nem szépek
2021. márc. 16. 19:50
 226/440 anonim ***** válasza:
77%
Szóval szóval szóval szóval szóval. Szociológiára ne menj, amikor kvalitatív kutatást kellene végezned igen durván elhasalnál, ott a szóvalozás, a csakazértis és a többségezés nagyon nem dicséretes dolog... Kikhez képest többség? Férfiak? Nők? Idősek? Fiatalok? Heterók? Lmbt emberek? 😄 Rettenetesen terelsz, nem tudom, miért, előbb Ed-et, majd Jackson-t, most Lady Gaga-t dobod be. Mellesleg Gaga-val hatalmasat fogtál mellé, a nő lassan akkora meleg ikon, mint Madonna, amiben ha picit is ismered a meleg szubkultúrát a kinézete is igencsak benne van. Hidd el, akit a meleg közeg istenségnek kezel, az nagyon nem ronda... 😁 Továbbra is várom azt a bizonyos "többséget" meg a reprezentatív kutatásokat!
2021. márc. 16. 19:59
 227/440 anonim ***** válasza:
91%
226-Hagyd a fenébe ,ez az a típus , aki beledöglik, ha nem az övé az utolsó szó.
2021. márc. 16. 22:01
 228/440 anonim ***** válasza:
94%
Igaz, de legalább érvelni képes lenne...
2021. márc. 16. 22:41
 229/440 anonim ***** válasza:
24%
akikkel eddig beszéltem róla, mindenki azt mondta hogy nem valami szép nő (ez olyan 20-30 embert takar), de a neten is sok helyen olvastam már egyéb helyeken, például instagram, reddit, hogy sokan nem tartják szépnek és hogy a hetero férfiak többségének nem jön be. a melegek meg mindig is különcek és elfogadók voltak, szóval nem csodálkozom. de te komolyan azt mondod, hogy nincs olyan ember aki a többség szerint ronda és hogy a kinézet egyáltalán nem számít, szóval mindenki nyugodtan hátradőlhet és élvezheti az életét??
2021. márc. 17. 08:51
 230/440 anonim ***** válasza:

229, Gagának szar élete van amiért nem szép? Annyira rossz gazdag, ünnepelt világsztárnak lenni? Na pont ennyit számít hogy ki hogy néz ki.

Akinek jó a személyisége és/vagy tehetséges valamiben, az eléri ugyanazt amit egy szép ember. Nincs hátrányban, ugyanott van ahol az előnyösebb külsejű sztárok.

2021. márc. 17. 08:56
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!