A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
201/440 anonim válasza:
Egyébként vicc, hogy semmire nem reagálsz érdemben, csak feszengve győzködnél, hogy de ugye de ugye beismered de akkor ugye bevallod blablabla. :D Csináld még, marhára jót röhögök már rajtad! :)
202/440 anonim válasza:
Én már nem tudom, hogy itt hány különböző ember írogat, mert ugyanannyi pipája van több válaszolónak is és a stílus is nagyon hasonló. De mindegy, én ezt elengedem. Remélem nekem is sikerül majd olyan helyre keverednem, ahol mindenki olyan kedves és elfogadó, mint azt mondjátok. Eddig azt hittem, hogy a világ egy kegyetlen hely, de úgy látszik van még remény. Köszi!
203/440 anonim válasza:
Felőlem röhögj, marhára nem érdekel. Jobb életed nem lehet, mint nekem, ha leállsz itt veszekedni egy csapat idegennel, akiket lenézel.
204/440 anonim válasza:
Hidd el, a GYK nem csak belőled és belőlem áll, elég sok négy pipás ember létezik, valamint a szavazásokból is láthatod, hogy nem csak te meg én vagyunk itt. A világ pedig valahol tükröt is állít nekünk. Akit meghallok, hogy más magánéletében turkál olyan alapon, hogy x milyen szép, miért van együtt y rondával az biztos, hogy repül az életemből, akkor is, ha nem engem szólt meg. Törődjön a maga kis életével, felszínes emberre nekem nincs igényem. Megjegyzem, aki elégedett, boldog ember az nem fog másokat rosszindulatúan megszólni. Amúgy szívesen!
205/440 anonim válasza:
Csak veled drága, csak veled... Igen, szeretek foglalkozni az oldallal, mert kiválóan tükrözi sok esetben a magyar nép lelkét, amit ép ember igenis kerül.
206/440 anonim válasza:
Azt mondod, hogy ezt egy ép ember igenis elkerüli, de azért foglalkozol azzal az oldallal, ami ezt tükrözi... :D Érdekes. Amúgy meg mutass egy olyan helyet, ahol nincs egy rosszindulatú magyar sem. Várom fogom, mert én sokszor kutattam már, de sehol nem találtam ilyet.
208/440 anonim válasza:
Elrettentésnek tökéletes. Hidd el, élőben egy liftbe se szállnék ilyenekkel. Amúgy egyre biztosabb, hogy a kérdező vagy. Ő is ezt kérdezte tőlem, és mikor mondtam neki, hogy egyszerűen jó barátokat, nem felszínes embereket válogattam magam köré, akkor elhallgatott, semmit nem reagált érdemben. Nálam zéró toleranciás a szexizmus, a homofóbia, a rasszizmus, a fogyatékkal élők gúnyolása, szerinted akkor mennyire fogok megtűrni magam körül másokat vaktában rondázó felszínes bunkókat? Egyszerűen tudatosan olyan embereket válogattam magam köré, akik elfogadóak, akiknek ugyanaz az értékrendjük, mint nekem. Ilyet pedig mindenhol, minden iskolában, minden munkahelyen találsz.
209/440 anonim válasza:
Pedig hidd el, hogy nem a kérdező vagyok, bár bevallom, hogy így külső szemmel tényleg olyan, mintha ő lennék, de nem. Csak elegem van már ebből a mérgező magyar mentálisból, mindenhol szapulják egymást az emberek, ezt látom bárhová nézek. Baromi sok időbe és energiába telik normális embereket összegyűjteni, mert képzeld én is erre törekszem, de aztán mindig kibukik valamelyiknél, hogy valójában nem is olyan toleráns, mint hittem. És ebben az a legszomorúbb, hogy hiába igyekszik az ember szelektálni, akkor is biztos kerül majd olyan helyzetbe, ahol muszáj lesz a taplókat elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!