A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
182/440 anonim válasza:
Rinya rinya rinya. Tudsz valami mást is?
183/440 anonim válasza:
Mint mondtam, SOHA nem éreztem hátrányát.
184/440 anonim válasza:
183- az a qrva nagy ellentmondás az irományodban, hogy előszür azt állítottad, hogy nincsenek szép és csúnya emberek, aztán magadról meg kerek perec kijelented, hogy csúnya vagy, (de legalább olyan jól boldogulsz, mint a szépek) Tehát akkor mégis vannak csúnyák és szépek.
185/440 anonim válasza:
Azt nem én írtam.
Vagy te átlátsz a monitoron és minen anonimról tudod hogy kicsoda és melyiket ki írta? 😂
Talán azt hiszed hogy itt egyetlen emberrel beszélgetsz?
Minimum öten vagyunk itt ahogy számoltam.
186/440 anonim válasza:
ugyanannyi zöld pipája van neki is-érdekes..
187/440 anonim válasza:
Az a legérdekesebb hogy neked is annyi van (4) tehát akár te is írhattad 😂
188/440 anonim válasza:
Ezt a marhaságot... Nekem is négy pipám van, és? Ha ráírsz mindenkire egyesével akkor leesik majd, hogy vagyunk itt egy páran, akik nem osszuk a te marhaságaidat, nehogy azt gondold, hogy egy emberrel vitázol!
189/440 anonim válasza:
aha, legjobb időtöltésem, hogy magammal levelezgetek a gyk-n
190/440 anonim válasza:
Két és fél pipásnak írtam... 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!