A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
141/440 anonim válasza:
Hagyjál már békén jóember a projektálásoddal, és ne turkálj se az én, se más fejében! Tényleg semmi más téma nem érdekel ezen kívül, csak ezen pörögni kényszeresen?
142/440 anonim válasza:
Eltaláltad, ez most pont egy olyan téma, ami nagyon érdekel és sokat olvasok róla. Aztán két hét múlva meg más fog érdekelni ennyire, és így tovább... De nem tudom, neked milyen más bizonyíték kell erre? Az nem elég, amit a srác elmesélt a videóban? Minden csaj rondának találta, akinél bepróbálkozott. (nem, nem csak 1-2 emberről beszélünk, sokkal többről) Ez neked tényleg azt sugallja, hogy a szépség teljes mértékben szubjektív? Erre válaszolj még, aztán hagylak.
143/440 anonim válasza:
Vannak ennél sokkal izgalmasabb témák, a mások kényszeres térítéséről már nem is beszélve. Vannak emberek, akik mindig mutogatnak valamire, hogy biztos azért, mert ők csúnyák / buták / szegények, stb. Mivel a srácnál sokkal előnytelebb külsejű embereknek is van párjuk sok esetben, ezért lehet, hogy azért nem kellett senkinek, mert állandóan negatív volt és panaszkodott. Ha valami, ez sokkal taszítóbb tulajdonság, mint holmi belemagyarázott csúnyaság.
144/440 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy elgondolkodtató cikket.Egy kísérletről szólt, melyben a szülőket tesztelték, hogy mennyire figyelnek /vigyáznak a gyerekükre egy tömött plázában. Az volt a végeredmény, hogy a szebb külsejű gyerekükre sokkal jobban figyeltek , mint a kevésbé szépre. Kvázi tudat alatt még a szülő is különbséget tesz a gyerekei között és rangsorol- pl. szépség szerint.
145/440 anonim válasza:
144-es, az a szülő, amelyik így tesz, az nem szülő.
146/440 anonim válasza:
Az a baj, hogy az összes vizsgált szülő így tett. Ez viszont felveti a kérdést, hogy csak megjátsszuk ezt a vakságot (hogy nincs csúnya, meg a szépség relatív) vagy valahol mélyen, zsigerileg MINDANNYIAN tudjuk, hogy nem így van és még a gyerekeinknél is rangsorolunk.
147/440 anonim válasza:
A tanulmányt linkelnéd? Kik végezték? Mivel igazolják?
148/440 anonim válasza:
Próbáltam utánakeresni most a neten, de mivel évekkel ezelőtt volt,egyszerűen nem találom. Csak a lényeg maradt meg a fejemben, bár így biztos nem lesz sokaknak hiteles. De miért találnék ki ilyesmit?..
149/440 anonim válasza:
Nem értem !! Említettem egy cikket és a sok szemellenzős lepontoz, mert leírtam egy kísérlet végeredményét.
150/440 anonim válasza:
Egyszerűen mert egy kamu marhaság, azért. Általában a gyerek a szülőkre hasonlít, a szülői szeretet nem ettől függ! Ha egy gyerek egy plázában eltűnik annak hatezer oka lehet (lemarad, megtetszik neki valami és odamegy, elsodorják, stb.) nem pedig az, hogy jaj hát a szülő szerint nem olyan szép ezért nem figyel rá... De az is már kezd szürreális lenni, hogy ennyi embert aktívan foglalkoztat ez a kamu kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!