Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/440 anonim ***** válasza:
71%
Milyen szörnyű betegség is a kényszer... Én már sajnálom a két és fél pipást. #168-as voltam
2021. márc. 15. 18:41
 172/440 anonim ***** válasza:
24%
Na látom elég szépen összeszedtem a lényeget, és erre már nem tudsz mit írni, mert ezek egyenes tények. Örülök, hogy te képes vagy ekkora álomvilágban élni, bárcsak nekem is menne.
2021. márc. 15. 18:52
 173/440 anonim ***** válasza:
81%
Nem szedtél össze semmit, mint mondtam, én a 168. kommentnél írtam először, addig csak csendesen olvastam, mert kabaré ez az egész. Csomóan írtak neked, egy kommentelő meg kifejezetten hosszan és sokat, neki se tudtál mit írni érdemben, csak hisztizni kényszeresen. Én nem fogok ennyi időt szánni neked, se ennyi logikus érvet, mert felesleges. Hidd el, tudnék mit írni, csak nem hiányzik a rinya rinya utána.
2021. márc. 15. 18:55
 174/440 anonim ***** válasza:
24%
Igen? Akkor adj nekem magyarázatot arra, hogy miért léteznek olyan emberek, akik a külsejükből élnek meg? De olyan szinten, hogy dollármilliókat keresnek vele. És akkor ti tényleg azt mondjátok, hogy nem áldás szépnek születni?
2021. márc. 15. 19:14
 175/440 anonim ***** válasza:
37%

Én csúnya vagyok de semmi hátrányát nem érzem 🤷‍♀️

Mindig is sok barátom volt, a párkeresés sem volt gond soha, a karrierem is úgy alakul ahogy szeretném.

Pozitívan viszonyulok az emberekhez, kedves vagyok, és ők is kedvesek velem, akármerre megyek. Abszolút nem múlik semmi a külsőségeken, a személyiségen múlik minden.

A világ egy tükör.

2021. márc. 15. 19:44
 176/440 anonim ***** válasza:
49%
Juj majd mindjárt jön az a kényszeres kioktató, hogy hátdenincsigazad, és kioktat a saját életedből is minden szégyenérzet nélkül... Hiszen itt mint tudjuk, egyedül neki van igaza. :)
2021. márc. 15. 19:52
 177/440 anonim ***** válasza:
28%
Abszolút nem múlik semmi a külsőn? Ezen jót nevettem, köszi. :D Végülis tényleg nem fontos a külső egy olyan világban, ahol az ilyen Kylie Jenner kaliberű ribizlik lesznek milliárdosok. De látom arra nem írt senki semmit, nem is csodálkozom.
2021. márc. 15. 21:14
 178/440 anonim ***** válasza:
77%
Akkor írok: kövessed Vajna Timit akkor (aki szerintem messze nem is egy nagy szépség) fogj magadnak egy gazdag vénséget és élj ebből. Kezdhetted volna azzal, hogy innen fúj nálad a szél, meg se próbáltam volna akkor értelmesen beszélni veled.
2021. márc. 15. 21:28
 179/440 anonim ***** válasza:
9%
Lepontozhattok, meg is pukkadhattok akár, akkor sem befolyásolja az életem a külsőm, és nagyon jól érzem magam annak ellenére hogy csúnya vagyok 🙂
2021. márc. 15. 21:32
 180/440 anonim ***** válasza:
8%
Senki nem szólt egy szót sem arról, hogy csúnya vagy, szóval nem tudom miről vakerálsz itt nekem. Egyedül azért lettél lepontozva, mert én olyan ronda embert még nem láttam, akit az élet egyik területén sem akadályozta meg az előnytelen külseje. Lehet, hogy neked most jól megy a szekér, de elfogadom, hogy ez nem mindig volt így, csak próbálod figyelmen kívül hagyni, mert te is tudod, hogy igazságtalan dolog valakit a külseje miatt megkülönböztetni.
2021. márc. 15. 22:55
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!