Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/440 anonim ***** válasza:
29%

Talán a szép embereket több siker és elfogadás éri életükben, de pont a szülők azok akik feltétel nélkül szeretik a gyerekeiket, tökmindegy hogy hogy néznek ki.

Plusz a szülők elfogultak, mindenkinek a saját gyerekei a legszebbek.

2021. febr. 21. 00:04
 32/440 anonim ***** válasza:
26%
Plusz a szülők elfogultak, mindenkinek a saját gyerekei a legszebbek. --> Ez mekkora rózsaszín valótlanság... Évekig szólogatott be anyám az orrom miatt, és nyaggatott, hogy menjek műtétre vele.
2021. febr. 21. 00:46
 33/440 anonim ***** válasza:
96%

Bocsi, de nem olvastam végig a válaszokat, ezért a kérdésre válaszolva:

Nem, nem ez a legnagyobb szívás, hidd el, sokkal rosszabb kereszted is lehetne. A szüleid azért szeretnek, aki vagy, nem a kinézeted alapján. A szépség amúgy is relatív fogalom, minden szülő a saját gyermekét tartja a legszebbnek, hisz minden ember azt tartja szépnek, amit szeret.

Persze más kérdés az, ha a szülők mérgezők, vagy csak nem veszik észre, hogy a gyermekük önbizalom hiányos.

2021. febr. 21. 00:46
 34/440 anonim ***** válasza:
24%
minden szülő a saját gyermekét tartja a legszebbnek, hisz minden ember azt tartja szépnek, amit szeret. --> Nem, nem minden szülő tartja a sajátját a legszebbnek...
2021. febr. 21. 00:49
 35/440 anonim ***** válasza:
82%

32, és szerinted tényleg az orroddal volt baj, vagy az anyád mentális állapotával?

Egy normális szülő márpedig a gyerekét látja a legszebbnek, mert saját magát látja benne, a szüleit, és a párját.

Ráadásul ha az ember szeret valakit, ha érzelmileg kötődik, akkor az a személy megszépül a szemében. És egy normális szülő a gyerekeit szereti a legjobban a világon.

Sajnálom hogy ilyen anyád van, de remélem tudod hogy nem ez a normális. Egy egészséges mentalitású ember a saját utódjait látja a legszebbnek, a legkedvesebbnek, a legéletrevalóbbnak, a legokosabbnak, és még sorolhatnám. Ezek ösztönök, maximum egy súlyos mentális betegség tudja őket elnyomni.

2021. febr. 21. 01:05
 36/440 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem volt vele valami okés fejben. Amúgy abszolút nem tartott csúnyának, (bár pont rá abszolút nem hasonlítok külsőre, meg valamiért úgy egyáltalán az anyai ágra nem), viszont az orromon évekig problémázott, de olyan szinten, hogy még a barátnőm is megbotránkozott rajta. Valamint nem viccből, hanem teljesen komolyan nyaggatott, hogy de műtétre menjek de menjek, ne maradjon így.
2021. febr. 21. 01:12
 37/440 anonim ***** válasza:
2%
Az én gyerekemnek is csúnya volt az orra. Én kerestem meg a lehető legjobb plasztikai sebészt és 19 éves korában elvittem műtétre (ő is akarta, nem csak én), amit természetesen én álltam. Ha ilyet sikerült örökítenem, nyilván mindent megteszek, hogy a lehető legelőnyösebbet hozzák ki belőle. És nagyon sajnáltam a szenvedésért, ami a műtéttel járt.
2021. febr. 21. 08:09
 38/440 anonim ***** válasza:
74%

Jesszus

3 gyerekem van harom teljesen mas kulsovel es mind a harmat szeretem es amit csak tudok megadok nekik.

Kivetelezes persze mindig van de nem azert mert o szebb. Hanem mert pl most fog eretsegizni es igy az utolso felevben nem kell hetvegen hazimunkazni h tanulhasson. Vagy a masikkal mikor az iskolai bantalmazas miatt tobb figyelmet igenyelt. De ezek atmeneti dolgok es ha megszunik a problema akkor visszall az egyensuly.

En is nagycsaladban notem fel es anyam hasonlo modon osztotta a figyelmet mikor gyerekek voltunk.

En alacsony vagyok es telt de soha nem ereztem hatranyt ebbol. A munkamban kiemelkedo teljesitmenyt nyujtok mert imadom es igy nem nehez jol dolgozni. A parkeresesben sem volt gond. A szemelyisegem boven karpotolt minden ferfit aki velem volt. Soha nem volt problemam abbol h magkapjam a pasikat. Igaz nem is a adinoszok az eseteim hanem az atlagos barnak akiknek huncut a szeme. 🙂

Szoval nem mondanam h a fizikai kinezet olyan donto fontossagu lenne.

2021. febr. 21. 08:25
 39/440 anonim ***** válasza:
70%
Te a tegnapi nyomorult 27 éves vagy, akinek a tesója nő, ezért jobb az élete...
2021. febr. 21. 08:51
 40/440 anonim ***** válasza:
31%
#37 Mondjuk nekem nem öröklés miatt, hanem egy apróbb baleset után lett egy púp az orromon, de az tök jó, hogy ilyen támogató voltál a lányoddal! Azért abban bízom, hogy finomabban beszélted át a dolgot a lányoddal, és nem úgy, ahogy nálam kezelte anyám...
2021. febr. 21. 09:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!