A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Talán a szép embereket több siker és elfogadás éri életükben, de pont a szülők azok akik feltétel nélkül szeretik a gyerekeiket, tökmindegy hogy hogy néznek ki.
Plusz a szülők elfogultak, mindenkinek a saját gyerekei a legszebbek.
Bocsi, de nem olvastam végig a válaszokat, ezért a kérdésre válaszolva:
Nem, nem ez a legnagyobb szívás, hidd el, sokkal rosszabb kereszted is lehetne. A szüleid azért szeretnek, aki vagy, nem a kinézeted alapján. A szépség amúgy is relatív fogalom, minden szülő a saját gyermekét tartja a legszebbnek, hisz minden ember azt tartja szépnek, amit szeret.
Persze más kérdés az, ha a szülők mérgezők, vagy csak nem veszik észre, hogy a gyermekük önbizalom hiányos.
32, és szerinted tényleg az orroddal volt baj, vagy az anyád mentális állapotával?
Egy normális szülő márpedig a gyerekét látja a legszebbnek, mert saját magát látja benne, a szüleit, és a párját.
Ráadásul ha az ember szeret valakit, ha érzelmileg kötődik, akkor az a személy megszépül a szemében. És egy normális szülő a gyerekeit szereti a legjobban a világon.
Sajnálom hogy ilyen anyád van, de remélem tudod hogy nem ez a normális. Egy egészséges mentalitású ember a saját utódjait látja a legszebbnek, a legkedvesebbnek, a legéletrevalóbbnak, a legokosabbnak, és még sorolhatnám. Ezek ösztönök, maximum egy súlyos mentális betegség tudja őket elnyomni.
Jesszus
3 gyerekem van harom teljesen mas kulsovel es mind a harmat szeretem es amit csak tudok megadok nekik.
Kivetelezes persze mindig van de nem azert mert o szebb. Hanem mert pl most fog eretsegizni es igy az utolso felevben nem kell hetvegen hazimunkazni h tanulhasson. Vagy a masikkal mikor az iskolai bantalmazas miatt tobb figyelmet igenyelt. De ezek atmeneti dolgok es ha megszunik a problema akkor visszall az egyensuly.
En is nagycsaladban notem fel es anyam hasonlo modon osztotta a figyelmet mikor gyerekek voltunk.
En alacsony vagyok es telt de soha nem ereztem hatranyt ebbol. A munkamban kiemelkedo teljesitmenyt nyujtok mert imadom es igy nem nehez jol dolgozni. A parkeresesben sem volt gond. A szemelyisegem boven karpotolt minden ferfit aki velem volt. Soha nem volt problemam abbol h magkapjam a pasikat. Igaz nem is a adinoszok az eseteim hanem az atlagos barnak akiknek huncut a szeme. 🙂
Szoval nem mondanam h a fizikai kinezet olyan donto fontossagu lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!