A szüleim miért nem megértőek velem?
Öcsém is volt bébiszitter, pasim is volt bölcsiben gyerekvigyázó... na mindegy, nem hiszem h gyerekek között kellene lenned.
Kaptál itt egy csomó ötletet,hajrá,kezdj velük valamit.
Aha. fél éve.
És az előtte lévő 8 ÉS FÉL évben mit csináltál?????
64: ja-ja, esélyes...
Ez vajon ugyanaz a 29éves, aki már féltucat kérdést kiírt, hogy miért nincs nője...?
:)))
A szüleid helyében már rég elzavartalak volna, mert semmirekellő, lusta ember vagy, aki csak teng-leng és semmit nem kezd magával.
Tartana el a fene, mivel nem is akarsz! se dolgozni, se tanulni.
Komolyan a szüleidet hibáztatod azért mert 8,5 éve nem csinálsz semmit?
Gyár mellett tanultam szakmát, kevert szorongásos depresszióval szóval nekem ne gyere kifogásokkal!
Azért basztatnak a szüleid mert életképtelenül viselkedsz
Szia
Hogyha inspirációra vágysz és történetekre akkor az enyém az.
2009ben leérettségiztem, nyelvvizsgáztam majd szépen rájöttem,hogy termelői szektorban mindig lesz hely.
Úgy döntöttem,hogy gépi forgácsoló leszek. Fél év után kellett gyakorlati helyet szerezni. Mivel a legjobb voltam választhattam. Multihoz megyek robotnak vagy vállalkozóhoz mindenes robotnak.
Telt múlt az idő a szakma kiváló tanulója versenyre is sikerült eljutni. Illetve 1hónapra Norvégiába szakmai gyakorlatra. Ezután vegeztem a sulival és a főnök a világválság idején rögtön határozatlan időre felvett. Aztán elkezdett iskolázni cnc programozó. Cad cam, utána darukezelő majd targonca jogsi. Semmi protekcióm, semmi ismertségem nem volt, mégis megálltam a helyem!
Immár 10éve dolgozok meg mindig ugyan ott, rengeteg ajánlatot kaptam,de ide szeretek járni. Nem mellesleg a 30. Születésnapomra készpénzért tudtam venni egy belvárosi lakást🙂
Remélem ez elég inspiráló.
Tudomásom szerint Székesfehérvár környékén munkát és szállást is adnak, Veszprémben a Valeó az tuti.
Aki mer az nyer alapon szerintem kezd el beletörődni,hogy műszaki érzék ide vagy oda muszály eröltesd mert a híd alá kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!