Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/193 anonim ***** válasza:
68%
Apád villanyszerelő, te azt sem voltál képes kitanulni?
2021. febr. 12. 19:10
 62/193 anonim ***** válasza:
85%

Öcsém is volt bébiszitter, pasim is volt bölcsiben gyerekvigyázó... na mindegy, nem hiszem h gyerekek között kellene lenned.

Kaptál itt egy csomó ötletet,hajrá,kezdj velük valamit.

2021. febr. 12. 19:12
 63/193 anonim ***** válasza:
79%

Aha. fél éve.

És az előtte lévő 8 ÉS FÉL évben mit csináltál?????

2021. febr. 12. 19:12
 64/193 anonim ***** válasza:
82%
Ez a manusz 80 évesen is otthon fog ülni.
2021. febr. 12. 19:13
 65/193 anonim ***** válasza:
82%

64: ja-ja, esélyes...

Ez vajon ugyanaz a 29éves, aki már féltucat kérdést kiírt, hogy miért nincs nője...?

:)))

2021. febr. 12. 19:16
 66/193 anonim ***** válasza:
79%

A szüleid helyében már rég elzavartalak volna, mert semmirekellő, lusta ember vagy, aki csak teng-leng és semmit nem kezd magával.

Tartana el a fene, mivel nem is akarsz! se dolgozni, se tanulni.

2021. febr. 12. 19:17
 67/193 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan a szüleidet hibáztatod azért mert 8,5 éve nem csinálsz semmit?

Gyár mellett tanultam szakmát, kevert szorongásos depresszióval szóval nekem ne gyere kifogásokkal!

Azért basztatnak a szüleid mert életképtelenül viselkedsz

2021. febr. 12. 19:22
 68/193 anonim ***** válasza:
88%

Szia

Hogyha inspirációra vágysz és történetekre akkor az enyém az.

2009ben leérettségiztem, nyelvvizsgáztam majd szépen rájöttem,hogy termelői szektorban mindig lesz hely.

Úgy döntöttem,hogy gépi forgácsoló leszek. Fél év után kellett gyakorlati helyet szerezni. Mivel a legjobb voltam választhattam. Multihoz megyek robotnak vagy vállalkozóhoz mindenes robotnak.

Telt múlt az idő a szakma kiváló tanulója versenyre is sikerült eljutni. Illetve 1hónapra Norvégiába szakmai gyakorlatra. Ezután vegeztem a sulival és a főnök a világválság idején rögtön határozatlan időre felvett. Aztán elkezdett iskolázni cnc programozó. Cad cam, utána darukezelő majd targonca jogsi. Semmi protekcióm, semmi ismertségem nem volt, mégis megálltam a helyem!

Immár 10éve dolgozok meg mindig ugyan ott, rengeteg ajánlatot kaptam,de ide szeretek járni. Nem mellesleg a 30. Születésnapomra készpénzért tudtam venni egy belvárosi lakást🙂

Remélem ez elég inspiráló.

Tudomásom szerint Székesfehérvár környékén munkát és szállást is adnak, Veszprémben a Valeó az tuti.

Aki mer az nyer alapon szerintem kezd el beletörődni,hogy műszaki érzék ide vagy oda muszály eröltesd mert a híd alá kerülsz.

2021. febr. 12. 19:29
 69/193 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező, nem egy, tíz vagy húsz helyre kell életrajzot küldeni, hanem a netről kigyűjtöd sz összes általad megközelíthető gyárat, ahol operátort keresnek, és mindenhová küldesz. Nem nyavalygós életrajzot, mert úgy be sem hívnak, hanem normálisat. Én munkanélküliség idején egy hét leforgása alatt a listámon szereplő 400 olyan cégnek küldtem cv-t, ahol azzal foglalkoznak, amit csinálhatnék. A nagy számok törvénye szerint mindig lett, ahol kellettem.
2021. febr. 12. 19:41
 70/193 anonim ***** válasza:
83%
Uram Isten te tényleg 29 vagy ?? Ennyi rinyálást b@zdm€g..emeld fel a segged és irány dolgozni, ne várd az álom melót, te sem lennel egy álom beosztott pláne nem ennyi ésszel.
2021. febr. 12. 19:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!