A szüleim miért nem megértőek velem?
Jézus isten, szüleidet jól megverte az isten veled.
Én úgy mentem ki Kanadába, hogy azt sem tudtam, hol fogok aludni két nap múlva. Pénzem is alig volt. Két évig éltem kint.
Úgy mentem ki Németországba, hogy szintén kevés pénzem volt, 28 órát vonatoztam egyhuzamban egy melóért, angolul beszéltem, németül egy szót se, így azt vállaltam el, amit adtak.
Azóta még három másik országban is éltem, már jól megy a német is, meg döcög a szekér is, anyagi gondjaim már rég nem voltak. Te meg otthon csücsülsz és rinyálsz? Ja, és fiatalabb vagyok nálad két évvel.
Meg mi ez a szr duma, hogy érettségivel nem tudsz dolgozni? Hogy a viharba ne lehetne? Millió munkakör van, ahol nem elvárás a szakma vagy a diploma.
Mi vagyunk persze az életképtelenek és miért is?
Mi dolgozunk nem rinyálunk és hibáztatjuk a szüleinket mert te nem vagy hajlandó dolgozni. Itt keresünk neked munkát, segítünk hogy hol keress, mit keress azt mi vagyunk életképtelenek és nem te? te nem dolgoztál 9 évig és még neked van képed??...gyakori helyett nézhetnéd a professiont, jófogást, jooblet, és ezeket ahelyett hogy kifogásokat keresel.29 vagy nem gyerek...szüleidnek meg elege van belőled amiért nem dolgozol...örülj neki hogy nem dobnak ki a lakásból..
kérdező hol a fenébe laksz hogy nem találsz semmit?
millió állás van ahol nem kell semmi csak 8 általános...
sőt érettségivel több esélyed van.
hol laksz mert segítenék neked!
Ha budapesten akkor nem igaz hogy 9 éve nem találsz semmit??
tessék itt annyi állás van és csak azt kell nézned amit azért dolgoznál pl.gépkezelő, csomagoló meg ilyenek..ha nem budapesti vagy akkor is van sok állás amire simán felvennének szerintem. ennyire életképtelen nem lehet valaki főleg ennyi idősen és persze a szülők a hibásak mi? legalább hálás lehetnél hogy még van tető fölötted mert 9 évig támogatnak ezzel a szülők az is kitartás, mi lesz ha a szüleid kidobnak?
Utolsó: A legelső állásra amit küdltél ezek a feltételek.Targonca vezetői képesítés, gyakorlat
Minimum 3 éves releváns, gyakorlati tapasztalat raktározás területén
Pontosság, precizitás, megbízhatóság
Önálló munkavégzés
Terhelhetőség, rugalmasság, jó fizikai munkabírás
Csapatban való együttműködés
Műszaki orientáció, alapvető műszaki ismeretek
"B" kategóriás jogosítvány
A kérdésemben ezt írtam basszus hogy betanított munka amihez nem kell SEMMMI olyan már nincs. Mutassatok már olyat mert én nem találtam.
azért nem megértőek veled mert 9 éve nem dolgozol holott ennyi idősen már rég 9 év munkatapasztalatod lehetne ha volnál hajlandó dolgozni...
örülj hogy van hol laknod.
hol laksz?
azt mondod segítsünk keresni de ha nem tudjuk hol akkor hogyan??elég lenne annyi hogy cssak budapest vagy tolna megye? debrecen??
75.ez nem minenhol van!
ember ne állj meg az első ilyennél..istenem!
lusta és életképtelen vagy erre még én is tlaáltam itt a professionon...
lusta vagy!!!!!!!!!
ne kelljen már nekem helyetted keresgélni!
én mondtam hol keress de te lusta vagy tovább lapozgatni az oldalt csak mert az elsőnél ezek az elvásárok? akkor tovább nézz..ű
üsd be hogy tapasztalat 8 általános oldalt és úgy akkor
nemlehetsz ennyire lusta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!