Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/193 anonim ***** válasza:
88%
Nekem meg pont hogy nincs érettségim csak egy szakmám van de én nem vagyok életképtelen mint te aki még a netet se képes egymaga használni főleg hogy most is azon van és itt írogat ahelyett hogy keresne állásokat...joble, anna randstand, jófogás, profession meg egy csomó ahol van betanított munka amihez áltaálban elég a 8 általános...túl sok a kifogásod hogy ne dolgozz...9 év?? én még csak 1 éve vagyok munkátlan de ez...és még mi keressünk neked munkát?? miért nem tudod használni a netet? vagy talán betanított munkák azok neked mind büdösek? nem csak 3 műszakos van van 2 vgy 1 is. én leadtam vagy 300 munkára jelentkezést és azért 50 visszahívott sőt próbanaokra is elmehettem de te még munkát se tudsz magadtól keresni és elvárnád hogy mi kerssónk neked? lusta vagy? ehhez nem kell sok ész hogy beírd a googleba hogy betanított munka és a hely ahol laksz, sok oldalt keress olyat nézz ahol írják hogy elég 8 általános hiába írnak még tapasztalatokat sokszor elég ez...ne keress mindenre kifogást hanem azonnal gyakori helyett csináld amit mondtam és ha hívnak menj el különben tönkre teszed az életed amit már most is az...9 év jesszus. én még az 1 évet is sokkalom-.- érettségivel pont hogy több állás van mint sima szakmunkával ami nekem van de érdekes engem keresnek...
2021. febr. 12. 19:52
 72/193 anonim ***** válasza:
90%

Jézus isten, szüleidet jól megverte az isten veled.

Én úgy mentem ki Kanadába, hogy azt sem tudtam, hol fogok aludni két nap múlva. Pénzem is alig volt. Két évig éltem kint.

Úgy mentem ki Németországba, hogy szintén kevés pénzem volt, 28 órát vonatoztam egyhuzamban egy melóért, angolul beszéltem, németül egy szót se, így azt vállaltam el, amit adtak.

Azóta még három másik országban is éltem, már jól megy a német is, meg döcög a szekér is, anyagi gondjaim már rég nem voltak. Te meg otthon csücsülsz és rinyálsz? Ja, és fiatalabb vagyok nálad két évvel.

Meg mi ez a szr duma, hogy érettségivel nem tudsz dolgozni? Hogy a viharba ne lehetne? Millió munkakör van, ahol nem elvárás a szakma vagy a diploma.

2021. febr. 12. 19:53
 73/193 anonim ***** válasza:
88%

Mi vagyunk persze az életképtelenek és miért is?

Mi dolgozunk nem rinyálunk és hibáztatjuk a szüleinket mert te nem vagy hajlandó dolgozni. Itt keresünk neked munkát, segítünk hogy hol keress, mit keress azt mi vagyunk életképtelenek és nem te? te nem dolgoztál 9 évig és még neked van képed??...gyakori helyett nézhetnéd a professiont, jófogást, jooblet, és ezeket ahelyett hogy kifogásokat keresel.29 vagy nem gyerek...szüleidnek meg elege van belőled amiért nem dolgozol...örülj neki hogy nem dobnak ki a lakásból..

2021. febr. 12. 19:55
 74/193 anonim ***** válasza:
83%

kérdező hol a fenébe laksz hogy nem találsz semmit?

millió állás van ahol nem kell semmi csak 8 általános...

sőt érettségivel több esélyed van.

hol laksz mert segítenék neked!

Ha budapesten akkor nem igaz hogy 9 éve nem találsz semmit??

[link]

tessék itt annyi állás van és csak azt kell nézned amit azért dolgoznál pl.gépkezelő, csomagoló meg ilyenek..ha nem budapesti vagy akkor is van sok állás amire simán felvennének szerintem. ennyire életképtelen nem lehet valaki főleg ennyi idősen és persze a szülők a hibásak mi? legalább hálás lehetnél hogy még van tető fölötted mert 9 évig támogatnak ezzel a szülők az is kitartás, mi lesz ha a szüleid kidobnak?

2021. febr. 12. 19:59
 75/193 A kérdező kommentje:

Utolsó: A legelső állásra amit küdltél ezek a feltételek.Targonca vezetői képesítés, gyakorlat

Minimum 3 éves releváns, gyakorlati tapasztalat raktározás területén

Pontosság, precizitás, megbízhatóság

Önálló munkavégzés

Terhelhetőség, rugalmasság, jó fizikai munkabírás

Csapatban való együttműködés

Műszaki orientáció, alapvető műszaki ismeretek

"B" kategóriás jogosítvány

A kérdésemben ezt írtam basszus hogy betanított munka amihez nem kell SEMMMI olyan már nincs. Mutassatok már olyat mert én nem találtam.

2021. febr. 12. 20:10
 76/193 anonim ***** válasza:
83%
HOL LAKSZ??? ERRE VÁLASZOLJ MÁR?? Lehet úgy tudnánk is segíteni.
2021. febr. 12. 20:15
 77/193 A kérdező kommentje:
Pest megye Fót Közel Budapesthez
2021. febr. 12. 20:17
 78/193 anonim ***** válasza:
78%

azért nem megértőek veled mert 9 éve nem dolgozol holott ennyi idősen már rég 9 év munkatapasztalatod lehetne ha volnál hajlandó dolgozni...

örülj hogy van hol laknod.

hol laksz?

azt mondod segítsünk keresni de ha nem tudjuk hol akkor hogyan??elég lenne annyi hogy cssak budapest vagy tolna megye? debrecen??

2021. febr. 12. 20:18
 79/193 anonim ***** válasza:
78%

75.ez nem minenhol van!

ember ne állj meg az első ilyennél..istenem!

lusta és életképtelen vagy erre még én is tlaáltam itt a professionon...

lusta vagy!!!!!!!!!

2021. febr. 12. 20:19
 80/193 anonim ***** válasza:
86%

ne kelljen már nekem helyetted keresgélni!

én mondtam hol keress de te lusta vagy tovább lapozgatni az oldalt csak mert az elsőnél ezek az elvásárok? akkor tovább nézz..ű

üsd be hogy tapasztalat 8 általános oldalt és úgy akkor

nemlehetsz ennyire lusta...

2021. febr. 12. 20:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!