Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/193 anonim ***** válasza:
86%

Most komolyan nem tudod használni a googlet????

Beirod, hogy

Külföldi munka

Munkaközvetítes

Gyári munka

Németországi munkalehetőséggek

Segédmunka

Munkaközvetítő iroda

Stb stb stb kombinációk vegtelen sora megnyitod sorba mindet aztan mindnehol lesznek tel. számok amiket fel lehet hívni szépen sorban.

De ha ezt is magyazarni kell ....

Kezdem tenyleg azt hinni, hogy életképtelen vagy.

2021. febr. 12. 18:41
 52/193 anonim ***** válasza:
75%
Kiderül Pesten lakik és nincs munka XD
2021. febr. 12. 18:46
 53/193 anonim ***** válasza:
83%

Te komolyan azt hiszed, hogy valaki képes lenne miattad beégetni magát a volt munkáltatója előtt?

Vagy mit képzelsz? Felhívod a volt munkahelyünket, hogy 'Csókolom, Ferenc vagyok és a Marika adta meg a számukat gyakorikérdésekről, azt mondta maguknál van munka csak érettségivel. Dolgozhatok maguknál?'

Ezek után képzelem max 10 helyre jelentkeztél a 10 év alatt és várod a sült galambot.

2021. febr. 12. 18:48
 54/193 anonim ***** válasza:
69%
Hol laksz amúgy? Hátha tudok neked segédmunkát.
2021. febr. 12. 18:49
 55/193 A kérdező kommentje:

Aha csak eppen rengetek a kamu plane kulfoldi de mindegy. És ti amugy lányok vagytok? Ha már bebiszitterkedést írt valaki biztos nem ferfi csinalja azokat. Lányoknak meg ezerszer könnyebb es ezt már tapasztaltam hogy szeretik maguknak a történetet úgy mesélni mintha valóban megtörtént volna. Eleve nem kaptam arra valaszt sem hogy esti iskola mellett ami délután van es jelenleg oda jarok hogyan lehet 4 muszakba gyarban dolgozni? Mert az iskola kijelentette hogy 5 hianyzasnal megszunik a jogviszony. A másik az én szuleim is tanulatlanok es ezt a példát vettem at vagy ezt tudat alatt hogy én is így állok hozza. Anyam dolgozott eleteben vagy 15 evet és akkor se keresett sokat. Remgetekszer kirugtak ot a munkahelyekrol es csak egy vegzettsege van de az mar reg lejart neki. Nem tanult. Apám szintén ilyen bár ő szerencsésebb mert villanyszerelő és az most hianyszakma es tud benne dolgozni. De nem vegeztek egyetemet se több szakmát. Nem gyujtottek pénzt hogy ha 18 leszek akkor legyen pénzem tanulni akár nevesebb egyetemen

És jutottam valamire? Semmire. Lehet én is hibás vagyok de én mindent megtettem az évek alatt munkákat neztem sorra kaptam az elutasito leveleket , cegvezetokre ráirtam

Es a kapcsolatokban is igy volt. 20 eves korom óta de mindig csak a falakba ütközés a pénz miatt. Minden probléma a pénz az alapja és ebből van a feszültség. Rengetek fiatalt támogattak a szulok konkrétan egyetemet kifizették a szulok az orvosnak tanulo gyerekenek es stb.

2021. febr. 12. 18:55
 56/193 anonim ***** válasza:
89%

au pair

Az az ember aki kimegy külföldre befogadja egy család és vigyáz a gyerekre. Általába jól keresnek és én amikor hallotam erről életemben először akkor egy fiú mesélt róla, hogy milyen neki az au pairkedés. Nem mondom, hogy annak kell lenned nem nagy cucc. Simán találhatnál valamilyen munkát csak akarnod kell

2021. febr. 12. 19:00
 57/193 anonim ***** válasza:
82%
Lényegtelen már, hogy mit tettek, vagy nem tettek a szüleid, nem érted? Most már te saját magad vagy önmagadért felelős!!! Nő vagyok, aki Németországban csinálta a raktári munkát. Nem azért, mert nem tanultam, de masszőr vagyok és a lezárások miatt megcsappantak a munkalehetőségeim a jelen helyzet miatt. 6:00-14:00, az pont az első műszak raktárakban gyárakban. Hadd ne túrjuk helyetted a netet, mikor most is előtte ülsz. Elhiheted, nekünk aztán így ismeretlenül mindegy, hogy mire jutsz az életeddel, ha gondolod eltelhet úgy is, ahogy most van, de akár változtathatsz is rajta! Sok sikert!
2021. febr. 12. 19:02
 58/193 anonim ***** válasza:
94%
27: betanított munkához nem kell szakma! Miért vagy lusta elmenni - legalább átmenetileg - ilyen operátori munkára????
2021. febr. 12. 19:04
 59/193 anonim ***** válasza:
84%

Besz.rás....

Arra ezer indokod van, hogy miért NE menj dolgozni! Önigazolás egyfolytában....

Ráadásul Bp-en...? Agyam eldobom!

2021. febr. 12. 19:07
 60/193 A kérdező kommentje:
Mert estis iskolába járok ősz óta. Tobb mint feleve. Nem hagyom ott.
2021. febr. 12. 19:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!