Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
Naponta 20 helyre kéne beadnod jelentkezést, nem 9 év alatt pár helyre...
2021. febr. 12. 15:51
13/193 anonim válasza:
Mondjuk ha besétálsz a Tesco ügyfélszolgálatára, hogy dolgozni szeretnél, akkor ők is továbbirányítanak a munkaerőfelvételhez. De ha meg se próbálod, akkor persze, hogy nem lesz állásod.
2021. febr. 12. 16:03
14/193 anonim válasza:
Hol laksz?
2021. febr. 12. 16:15
15/193 anonim válasza:
Miért nem mentél tovább egyetemre? Lehet, hogy felvettek volna államira csak rá kellett volna huznod nagyon a tanulásra.
2021. febr. 12. 16:15
16/193 anonim válasza:
De, életképtelen vagy. Majd 30 évesen van egy érettségid és nem dolgozol.
2021. febr. 12. 16:16
17/193 anonim válasza:
posta,újságkihordås,szórolapozås.nem nyávogni kell hanem elmeni dolgozni.
29 évesen legalább 1 alapdiplomának vagy minimum 1 szakmának, de inkább kettőnek kellene lenni és 5 év munkatapasztalatnak.
Mit csináltál 18 és 29 között? Ez szakmatanulás és nem-alkalmi munka nélkül sok idő. A szüleid is vétkesek kicsit, hogy eddig hagytak téged kallódni, és nem fenyítettek meg, amikor kellett volna.
Még rendbe rakhatod, de húzzál bele!
2021. febr. 12. 16:38
19/193 A kérdező kommentje:
Unokatesomék se dolgoznak. Nekik is scak érettségijük van. Az egyik 25 éves a másik unokaesom 23. És leírom: Szakiskolába jártam de értelmesnek tartottam magam mert kitűnő tanuló voltam és átakartam menni középiskolába. Nem vettek át az akkori szabályok miatt és felnőttoktatásra mentem simka gimibe ahol nálam jóval idősebbek voltak és én 17 évesen nem tudtam így kialakítani barátságokat. TEhát már lett depresszióm. Miutána 19 évesen leérettségiztem 1 évig itthon voltam hogy újra érettségizek és jelentkezzek egyetemre. Én fogorvos szerettem volna lenni de nem vettek fel végül. MAjd 21 évesen elmentem dolgozni egy fél évig ahol teli volt c.. inkább nem mondom ki hogy gyűjtsem a pénzt fizetős egyetemre. Aztán 22 évesen jelentkeztem de szüleim lebeszéltek róla mondván hogy n úgyse vagyok képes és rájuk hallgattam. Azután akartam akkor egy okj-ra jelentkezni de nem tudtam eldönteni mi akarok lenni végül 24 évesen már ne járhattam nappalira és esti képszére meg nem akartam menni ezért jött az hogy nem tudom merre menjek vagy mit csináljak. Regisztráltam a munkanélküliben is akkor de semmi. INgyenes képzések sem indultak és akkor jött ez hogy alkalmi munkák után néztem meg itthon vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!