Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
 191/193 anonim ***** válasza:

azóta történt már valami fejlemény?

talált munkát vagy még kifogásokat keres?

2021. febr. 18. 05:34
 192/193 anonim ***** válasza:

188.meg 8 éven át tuti besokkalnának azért a szülei is ha ennyi ideig munkátalan lenne azt még ő pattog nekik közben a szülők adnak neki otthont meg kaját ha egyáltalán velük lakik...kamu az egész

meg nem igaz hogy ennyire nem tudná valaki hogy kell állást keresni...internet egyből kiad sok oldalt ha beírja hely munka...

de ő helyetteinkább gyakorizik és itt válaszolgat ahelyett hogy munkákat nézegetne és elakad az elsőnál mert ott kértek mindenféle tartgona meg ezeket...-__-

2021. febr. 18. 05:37
 193/193 anonim ***** válasza:
100%

191: szerintem már dolgozik azon, hogy kiírja a következő önsajnáltatós kérdését... :-D :-D

Sehol nem szokta teljes mértékben kifejteni a hátterét, aztán néha azért "előgurul" pár infó, ami egészen más megvilágításba helyezi az egészet.

Persze, hogy ezek a kis morzsák aztán igazak, vagy kitaláltak - na ezt senki nem tudja eldönteni. :-D

2021. febr. 18. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!