Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/193 A kérdező kommentje:
108-as: 2015 ben egy lyuk sem volt. Akkor azért nem kaptam mert pályakezdő vagyok vagy mert nicns tapasztalatom. Az idők teltek közben aztán ettől lett a depresszió és egydidőután már a motivációt is elvesztí az ember amikor elküldi az ember 5000-ik önéletrajzot és meg se nézik. Azt alig van valami hirdetve. Kapcsolataim soha nem voltak tehát még csak be se tudott soha senki engem protezsálni esetleg. Péládul vannak ezek a kínai csomag rakodók. Van egy csapat akit ismerek és csinálják egész jó pénzért. Egy konténer 8000 ft/ fő a fizetés. napi 3 konténer mindig van. Oda is akartam jelentkezni de azt modnták már nem kell több ember. Ennyi. Én az évelk alatt megprobáltam mindent csak 3 év után feladtam.
2021. febr. 13. 14:39
 112/193 A kérdező kommentje:
110-es: Ablaktisztítás munkákat is láttam de oda kell a jogsi. Amit a kérdésemben írtam az úgy van. ha lenne legalább egy josgim akkor mennék futárnak, vagy akármi. De a szüleim egy egyszerű b josgit se fizettek ki nekem soha. Más fiatalnak igen sőt sokan még autót is kapnak már szalagavatóra.
2021. febr. 13. 14:45
 113/193 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem is csak érettségim van, mégis felvettek adminisztrátornak egy nagy mezőgazdasággal foglalkozó céghez. Nyelvtudásom az van, de senkit nem érdekel, nem elvárás, mert nem kell használni. Excel felhasználó szontű ismerete kell, és ennyi. Pár éve már itt dolgozok, közben szeptember óta egyetemre is járok. Be vagyunk jelentve, nem minimálbérre, kapunk cafeteriát, simán elengednek szabadságra, és nincs probléma akkor sem, ha beteg valaki. Ha vidéken van ilyen munka, akkor nehogy már a főváros környékén ne legyen.

Amúgy az elmúlt években miért nem tanultál nyelvet vagy informatikát? Neten tök ingyen megtehetted volna, és máris sokkal előrébb lennél.

2021. febr. 13. 14:45
 114/193 anonim ***** válasza:
85%

#113 vagyok megint.

Én is voltam depressziós, a pszichiátrián is feküdtem. Ebből ki kell másznod. Fordulj szakemberhez, mert egyedül csak rosszabb lesz. Nem kell érte fizetni, ne magándokihoz menj.

Nekem sincs amúgy jogsim, és autót se raktak a fenekem alá. 19 éves korom óta dolgozok, először közmunkás voltam, havi 54.000 Ft-ért adminisztráltam. Aztán jött valami új rendelet, hogy 25 év alatti nem lehet közmunkás, így kerültem a jelenlegi munkahelyemre.

Nézesd át valakivel az önéletrajzodat mind tartalmilag, mind formailag. Folytasd a képzést, amit elkezdtél, és amíg nincs munkád, addig a szabadidődben tanulj valami pluszt, amitől értékesebb leszel a munkáltatók szemében. Nem kell, hogy papírod legyen róla, csak tanulj otthon, ingyen, a neten keresztül valamit. Nyerlvet, informatikát, vagy amit akarsz.

2021. febr. 13. 14:55
 115/193 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, hogy a kérdező igazat mond, lehetetlen, hogy az egész országban csak ő nem talál 8 év alatt munkát. Lehetetlen.
2021. febr. 13. 15:03
 116/193 anonim ***** válasza:
89%
Most is, az ablakpucolás elől is elhajol, mintha egy hátizsákban tömegközlekedéssel nem lenne cipelhető a tisztítós üveg, a lehúzó teleszkópos bot meg egy nagy tekercs papír a dörgöléshez. Te, kérdező, NEM AKARSZ dolgozni. Már ebből a válaszodból is világos.
2021. febr. 13. 15:06
 117/193 anonim ***** válasza:
85%
na jó, elegem van ebből a lusta heréből.
2021. febr. 13. 15:07
 118/193 anonim ***** válasza:
100%

102: te nem tudod eldönteni hogy miben leNNÉL jó, és ezért nem vesznek fel...???

ennél azért valami jobb mesét találj már ki!

Soha nem is akartál dolgozni. Kifogásgyáros vagy!

2021. febr. 13. 15:13
 119/193 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, és ha majd anyádék feldobják a pacskert, és ott állsz 40-50 évesen pár hónap elszórt munkaviszonnyal, akkor mit fogsz csinálni....?????

A megörökölt házat is elviszik a fejed fölül, mehetsz a híd alá....

Tényleg képtelen vagy előre gondolkodni...???

Bármilyen, ismétlem BÁRMILYEN munkát el kell vállalnod ebben a helyzetben. Ha wc-pucolás, akkor azt - ha kukásautó, akkor azt.... De ezen kívül bármit!

2021. febr. 13. 15:15
 120/193 A kérdező kommentje:

Majd ha megkapom erre a vákaszt hogy ha elolvassák erre a munkára a jelentkezésemet és még mindig megvan hírdetve meg anno munkaerő kölcsönző cégnél dolgoztam már ott akkor miért nem írnak vissza? [link]

NAgyon rosszindulatú itt rengetek ember szóval törölni foogm a kérdést. Ahelyett hogy kapnék valami segítséget de azt nem. Én nem munkát akarok már keresni hanem dolgozni akár hétőfől. De nem a MUNKÁT adtam fel hanem a munkakeresést. Feladtam mert nem jeleznek visszak akkor ki a béna? Nem én vagyok úgy gondolom. Hoogy mégis mit csináljak? Fenyegessem megh a cégeket hogy írjanak vissza és vegyenek fel dolgozni mert 28 vagyok és nicns munkám?

2021. febr. 13. 15:23
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!