Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/193 A kérdező kommentje:
Akkor akkor az első 30 oldlat megnézem.
2021. febr. 12. 20:22
 82/193 anonim ***** válasza:
88%

akkor ne budapestet nyomd be hanem pest megye...

és ne keress olyanokat ahol ilyen targonsás cucc van meg anyagmogatás

nem kell az elsőnél megállni mert így sosem tudsz elhelyezkedni!

amúgy sokszor ezeknéla betanítottaknál nem nézik mindig a tapasztalatokat az inkább előny de nekem se volt tartgoncás cuccok de mégis felhíívtak!

árufeltöltőnek meg nem kell semmi 0 tapasztalattal vettek fel cbaba

[link]

sok oldalt kell pörgetned hogy találj de nem lehetelen csak kifogásokat írsz...

[link]

tessék ehhez elég 8 általános de 12 műszak...de gondolom te ehhez is LUSTA vagy

gyakori helyet meg ne nekem kelljen egy ismeretlen életképtelennek keresni munkát aki megáll egyből az elsőnál mert jajj ehhez kell tartgonca...akkor keress basszus tovább! segítettem neked ennyi ne én legyek a cseléded.

2021. febr. 12. 20:24
 83/193 anonim ***** válasza:
83%
Bakker. Operátori munkáhiz NEM kell semmiféle képzettseg! Betanított munka
2021. febr. 12. 20:28
 84/193 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarom elhinni, hogy ez a kerdes valos es leteznek ilyen emberek, mint a kerdezo. Tenyleg, nem akarom elhinni :(
2021. febr. 12. 20:30
 85/193 anonim ***** válasza:
78%

plusz nem csak 30 oldalt kell nézni hanem az ÖSSZESET amíg nem találsz jót.

minden kategóriát olvass végig, van 30 oldalnyi meg több, keress takarítóit, gépkezelőit (ennél se állj le ahol írják 3-6 év tapaasztalat kell mert van ahol ennyi se kell) csomagoló, betanított munka...nem baj ha más tapasztalat kell legalább jelentkezzz mert nem veszítessz semmit! lehet pont téged keresnek...max nem hívnka vissza ennyi. ne csak az első 30 oldalt nézd hanem MINDENT és MINDEN KATEGÓRIÁT. ne válogass. nem igaz hogy ennyit nem tudtál 9 év alatt megtenni...és ne csak a professiont nézd hanem jooble ennél is írd be hogy betanított munka nem véletlen hívják így mert betanítják, megmutatják...vagy takarító és ezek. meg jófogásn ott is van sok, indeed ezekere is menj rá nézegess naponta raknak fel újakat...legyél kicsit talpraesett és nem másokat csicskáztass amit te is el tudnál végezni gyakori helyett!

2021. febr. 12. 20:30
 86/193 anonim ***** válasza:
98%

[link]

S-forrás kft Fót

Csomagolás

Nem kell szakma hozzá.

2021. febr. 12. 20:31
 87/193 anonim ***** válasza:
81%

Pontosság, precizitás, megbízhatóság

Önálló munkavégzés

ezek nincsenek meg neked?

látszik hogy életképtelen vagy..

ezeket azért szokták hogy lássák hogy tényleg tud e és akar dolgozni!

önállóan csak tudsz doglozni ha megmutatják...

2021. febr. 12. 20:33
 88/193 anonim ***** válasza:
81%
Nagyobb multiknál céges járatok is szoktak lenni. Szóval nem foghatod arra, hogy még autód sincs. Tessék szépen felemelni a segged, munkát keresni. Mert tuti, hogy van. Nem pedig rinyálni mint egy plázapi*csa. Aki keres talál. Sűlt galamb nem fog a szádba repülni!! Pest mellett laksz és nem találsz munkát? Agyam eldobom...
2021. febr. 12. 20:35
 89/193 anonim ***** válasza:
100%
2021. febr. 12. 20:36
 90/193 anonim ***** válasza:
83%
83.néhányhoz tényleg kérnek 3-5 év gépkezelői tapasztalatot de a többségénél nem elvárás..ilyenekre jelentkezzen a kérdező. vagy csomagoló, árufeltöltő, takarító (itt is kérhetnek 3 vagy több év tapasztalatot, de soknál azért is behívnak), gépkezelő,(nyilván ne azt nézd ahol extravagáns géptudás kell, hanem ahol keveset írnak)...miért kell ennyire a szádba rágni. mit csináltál az intereten 9 évig? nem csoda hogy a szüleid berágtak. meg azért kaparj össze már egy kis önállóságot mert ez alap feltétel meg azért önállóság nincs neked? excuse me? hogy akarsz dolgozni ha nincs ez se neked? precizitás az oké nemg gond de játszd el hogy nagoy figyelsz mindenre..nekem sincs ez mondjuk de senki nem tudja igazán ellenőrizni..
2021. febr. 12. 20:39
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!