Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
Sőt nem csak cég járatok hanem éjszakai buszok is vannak.
Tényleg nagyon sok kifogásod van.
embereld meg magad mert le fogsz süllyedni emberileg is.
csodálom hogy van érettségid most viccen kívül.
remélem ezek után nem lesz több kifogás...
2021. febr. 12. 20:40
92/193 anonim válasza:
Azért az a 8 év lyuk az életrajzban nem csinál kedvet, hogy alkalmazzák.
2021. febr. 12. 21:23
93/193 anonim válasza:
Van egy olyan megfigyelés, hogy bizonyos év munkanélküliség után az emberek közül már sokan nem alkalmasak arra, hogy dolgozzanak. Kismamákra ez nem vonatkozik, mert főleg ha több gyerek van, ők le vannak terhelve velük, egész nap aktívak.
2021. febr. 12. 21:26
94/193 anonim válasza:
92.és tényleg remélem nazért jól megcsinálta az önéletrajozt..
munkáltatók meg csak néznének hogy mi a fenét csinált 9 évig?
nekem 2 évig nem volt munkám memrt suliztam nappalin és az a végén van és mindig kérdezik mit csináltál x év és xév között mert az valahogy nem figyeli a szemüket de ott van. De ez még oké de 9 évre mit írna ha nem doglozott? nekem ez az 1 év munkanélkül rohadt leverő volt, depis is lettem de többet nem tudnék az lenni ezért fogok én is elmenni dolgozni. 9 év azért durva hogy eddig nem csináltál semmit? 9 évig lustálkodtál meg élősködtél?
2021. febr. 12. 21:28
95/193 A kérdező kommentje:
Hat igen 2012-tol otthon voltam ha az alkalmi munkakat nem vesszuk figyelembe 2020-ig.
2021. febr. 12. 21:30
96/193 anonim válasza:
95.de az is jó ha beírod mert legalább látják hogy nem semmi volt 9 évig.
mindent írj be amit dolgoztál.
ne legyen azért ekkora üresség.
2021. febr. 12. 21:33
97/193 anonim válasza:
Ismerős meghirdette a fészen a kerületi fórumban, hogy kertek karbantartását vállalja. Kigazolja az ágyásokat, megnyesi a túlnőtt fákat, lenyírja a füvet, összegereblyézi a falevelet, beteszi Zöld zsákba, kirakja azokat a ház elé, márciustól novemberig van munkája, maga után fizeti a TB-járulékot, 2000 forintos óradíjjal dolgozik. Tele van melóval.
2021. febr. 12. 21:56
98/193 anonim válasza:
Miért nekünk kéne neked állást találni,nem tudod használni netet? Elmúlt 8 év alatt miért nem jutott semmi eszedbe,kézbesitőknek elég 8 általános .
De corona járvány előtt ott volt meki és társai, részmunkaidőben is lehetett dolgozni náluk.
Itt németországi munkák vannak , betanított munkák és szállást is kapsz.
2021. febr. 13. 06:45
99/193 anonim válasza:
Mert valójában nem akar dolgozni.
2021. febr. 13. 11:20
100/193 anonim válasza:
Én eladóként kezdtem, majd jelentkeztem közben okj tanfolyamra. Még nem fejeztem be, de már tudtam jelentkezni jobb helyre, ahova az a képesítés kellett. Még mindig ott dolgozom, azóta munka mellett fősulit is megcsináltam. Apró lépésekkel haladtam én is előre. Addig voltam eladó, míg kb ki nem találtam, hogy mit akarok tanulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!