A szüleim miért nem megértőek velem?
170.ez még nem mond semmit
én se szoktam vesszőket használni néha mert sz..r a billentyűzetetm és hiányos.de ide nem is szükséges pontosan írogatni ezek nékül is lehet olvashatóan írni.
#172 vagyok.
Az a baj, hogy már annyi ilyesfalyta mentalitásu emberel találkoztam, hogy egy kicsit el is tudnám hinni.
Nekem is csak érettségim van, és leginkább gyárakban, vagy hasonló betanított egyszerű munkakörökben dolgoztam eddig, mostmár 5 éve egy helyen,ennyi idő alatt a duplája lett a fizetésem mint mikor kezdtem. Nem havi félmilliókra kell gondolni, de boldogulok belőle. De mindig volt munkám, ebben a 8 évben és volt, hogy pluszba maszekoltam is! Vagy mentem anyuval takarítani.
Kedvem nem volt tanulni meg úgy anblock halvány lila f*ngom nem volt mihez kéne kezdenem magammal érettségi után,egyetemre fel se vettek volna mert nem voltam csak erős közepes tanuló. (büfészakot se bírtam volna, nincs agyam hozzá)
Apukánk korán meghalt, be is kellett segítenem anyunak anyagilag, dolgoznom kellett. De tavaly várandósan megcsináltam a jogsit, amit amúgy részletekben kell fizetni tehát nem vészes, menet közben össze lehet spórolni.A covid miatt csúszott az egész, a 4 hetes babám mellől mentem forgalmi vizsgázni de sikerült. Eszembe nem jutott sose,hogy ezt anyámnak kéne fizetnie. Most OKJ-re járok baba+háztartás mellett.
Ez 2 hetente hétvégente van, szintén részlet fizetős. Ha megvan, azt hiszem csinálom az angolt mellé.
Szóval nem lehetetlen, kitartást!
178.de legalább jelentkeztél azokra amiket írtunk neked?
valamelyik tuti összejönne.
akár 4 órásat ha többet nem tudsz most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!