Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
 171/193 anonim ***** válasza:
100%
169, miféle kérdés? Van pár féleszű, aki attól érzi fontosnak magát, hogy egész napokat irkálnak neki az írására reagálva. Annyira nem tud semmire hatással lenni az életben, csak ez megy neki. Pótszer. Még az is lehet, hogy a Gyk. megbízott szövegírója, forgalomgenerátor.
2021. febr. 13. 21:09
 172/193 anonim ***** válasza:
100%
Én mamár nem tudom eldönteni. Én nem tudom eldönteni, hogy kamu vagy sem. Tényleg léteznek ennyire életképtelen emberek de nem tudni, hogy a kérdező az vagy sem. De én látok rá lehetőséget. Persze simán meglehet, hogy kamuzik de akkor nagyon jó sztorit sikerült összerakni és csodálom, hogy ennyien írtak neki
2021. febr. 13. 21:10
 173/193 anonim ***** válasza:
100%
A trollt onnan ismered föl, hogy hatalmas panaszkodást vág le, de úgy mutatja be magát a sorok közt, hogy egy rohadék dögnek látsszon. Akkor aki sajnálja, az is ráharap, meg aki látja a szutykosnak megírt személyiséget, az is. Muszáj ehhez valami szélsőséges sztorit kitalálni, ami amúgy egészen lehetetlen, mint ennek itt a 8 év munkanélkülisége.
2021. febr. 13. 21:12
 174/193 anonim ***** válasza:

170.ez még nem mond semmit

én se szoktam vesszőket használni néha mert sz..r a billentyűzetetm és hiányos.de ide nem is szükséges pontosan írogatni ezek nékül is lehet olvashatóan írni.

2021. febr. 13. 21:16
 175/193 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig jobb volna, ha troll lenne, mert ha él ilyen ember, amilyennek ez leírta magát, az kétségbeejtő.
2021. febr. 13. 21:27
 176/193 anonim ***** válasza:
100%

#172 vagyok.

Az a baj, hogy már annyi ilyesfalyta mentalitásu emberel találkoztam, hogy egy kicsit el is tudnám hinni.

2021. febr. 13. 21:30
 177/193 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is csak érettségim van, és leginkább gyárakban, vagy hasonló betanított egyszerű munkakörökben dolgoztam eddig, mostmár 5 éve egy helyen,ennyi idő alatt a duplája lett a fizetésem mint mikor kezdtem. Nem havi félmilliókra kell gondolni, de boldogulok belőle. De mindig volt munkám, ebben a 8 évben és volt, hogy pluszba maszekoltam is! Vagy mentem anyuval takarítani.

Kedvem nem volt tanulni meg úgy anblock halvány lila f*ngom nem volt mihez kéne kezdenem magammal érettségi után,egyetemre fel se vettek volna mert nem voltam csak erős közepes tanuló. (büfészakot se bírtam volna, nincs agyam hozzá)

Apukánk korán meghalt, be is kellett segítenem anyunak anyagilag, dolgoznom kellett. De tavaly várandósan megcsináltam a jogsit, amit amúgy részletekben kell fizetni tehát nem vészes, menet közben össze lehet spórolni.A covid miatt csúszott az egész, a 4 hetes babám mellől mentem forgalmi vizsgázni de sikerült. Eszembe nem jutott sose,hogy ezt anyámnak kéne fizetnie. Most OKJ-re járok baba+háztartás mellett.

Ez 2 hetente hétvégente van, szintén részlet fizetős. Ha megvan, azt hiszem csinálom az angolt mellé.

Szóval nem lehetetlen, kitartást!

2021. febr. 13. 22:12
 178/193 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy miért hiszik azt emberek hogy ez kamu kérdés. Súlyos mániás depresszióm van évek óta voltam már vele orvosnál is de nem segített gyógyszert meg nem szedek. Olvassatok utána mit jelent én már nem válaszolgatok a rosszindulatú buta válaszolokra. Azért írtam ki a kerdést hogy hátha kaphatok ötletet hogy ezt hogyan értessem meg a szüleimmel. De ez jelzi a magyar mentalitást még rugjunk bele a masikba meg szidni hogy lusta meg életképtelen meg ez meg az. Ezért van ennyi öngyilkosság ebben az országban.
2021. febr. 13. 22:30
 179/193 anonim ***** válasza:
100%
Elején még csak depressziód volt, a mániás depresszió egészen más. Ha arra nem szednél gyógyszert, már rég a vigyorgóban élnél bezárva, annyira súlyos. Most már, hogy ezt írtad, 100%, hogy troll vagy. .
2021. febr. 13. 22:33
 180/193 anonim ***** válasza:
100%

178.de legalább jelentkeztél azokra amiket írtunk neked?

valamelyik tuti összejönne.

akár 4 órásat ha többet nem tudsz most.

2021. febr. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!