Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem megértőek...

A szüleim miért nem megértőek velem?

Figyelt kérdés
Nem találok állást mert csak egy érettségim van. Kb. 20 éves korom óta alkalmi munkákat találok csak és ami van azt elvállalom de van hogy hónapokig itthon voltam vagy vagyok. Sem lelkileg sem fizikálisan nem bírom a munkanélküliséget de az hogy legyen munkám kell egy jó szakma vagy egy tudás és ebbe golyóztam be az évek alatt hogy nem tudom merre menjek nincsenek kapcsolataim, se haverjaim, se beszélgetőtrásaim se barátnőm. A szüleim erre mé rátesznek egy lapáttal mert naponta fenyegetenek hogy huzzak dolgozni és már ne tanuljak semmit mert nem vagyok jó semmire meg bal..fasz meg béna meg semmi műszaki érzékem sincs és ilyeneket mondanak. Rokonjaim nincsenek meg meghaltak. Évek óta a napirendem az hogy reggel felkelek aztán gépezek nézegetek munka után ha van azt elvállalom ha nincs akkor sétálok egyet vagy elmegyek edzésre hazajövők tévézek és alszok igy telik a napom 21 éves korom óta csak idén már 29 leszek. Voltam pszichológusnál is mivel depressziós lettem ettől de elkért 10 ezret kétszer voltam ott aztán már nem telt rá. A depresszióm meg rosszabb lett. Igy codvidban pedig már hónapok óta semmi alkalmi munkák nincsenek a szüleim meg évek óta egy sima jogsi szerzésben sem támogattak anyagilag. Jogsival egyébként mehettem volna futárnak.
2021. febr. 12. 15:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/193 anonim ***** válasza:
84%
Attól, higy a szüleid lebeszeltek neked jobban kellett volna akarni.
2021. febr. 12. 16:58
 22/193 anonim ***** válasza:
84%
10 év alatt csak a kifogásokat kerested ezek szerint... Miért nem felelt meg az esti OKJ? Az mellett dolgozni is lehet. Nagyon sajnálom a szüleidet, hogy ilyen életképtelen a gyerekük. 26 évesen 2 szakmát és egy egyetemet csinálok egyszerre a meglévő 1 szakmám mellé, emelett van 7 év munkatapasztalatom, mert mindent levelezőn és estin csinálok... Mielőtt jönnél a protekcióval meg a szüleim pénzével, anyámék csórók és 16 éves korom óta egy fillért nem adtak+ érettségi után mikor munkába álltam, akkor haza kellett adnom pénzt. Egyik munkahelyemre sem protekcióval kerültem be, hanem minden helyre online jelentkeztem ismeretlenül...
2021. febr. 12. 17:01
 23/193 anonim ***** válasza:
85%
Ezek alapján szerintem nincs ember a földön aki megértő lenne veled :)
2021. febr. 12. 17:07
 24/193 A kérdező kommentje:
23-as: Akkor leirod milyen helyeken dolgoztál vagy dolgozol? Mert érdekelne az hogy ki alkalmazna mert lehet én vagyok a vak de én nem találtam. Korábban is csak alkalmi munkákat találtam. A a baj az ilyen válaszokkal hogy addig nem hiszem el amíg nem írod le hogy csináltad. MElyik cég alkalmaz egy érettségizet embert? Innen induljunk ki. Ha ez megvan megyek dolgozni de egy műszakba kell hogy menjek hogy mellette elvégezzek egy estis sulit mondjuk. ÉS akkor pénzt is keresek és szakmát is.
2021. febr. 12. 17:09
 25/193 anonim ***** válasza:
85%
Aha... és 9 év alatt miért nem kezdtél el egy szakmát? 3 év és célirányosan mehetnél. Végezz el szociális gondozó és ápolót, abból hiány van. Pocsék a fizetés, de legalább nem a szüleid nyakán lógsz. Az, hogy sértegetnek, nem jó, de mivel 9 éve ugyanaz a szitu, meg lehet érteni őket, hogy már elegük van.
2021. febr. 12. 17:17
 26/193 anonim ***** válasza:
85%
tuti kamuzik, ilyen béna ember nincs
2021. febr. 12. 17:18
 27/193 A kérdező kommentje:
NEm vagyok béna. Már rég lehetne valóban szakmám. Igy alakult.
2021. febr. 12. 17:21
 28/193 anonim ***** válasza:
92%
Ha valóban, már rég lehetne, akkor kezd el most! Vagy a következő tanévtől, ha idén már nem lehet. Mész, beiratkozol, tanulsz, elvégzed, aztán mész dolgozni és a szüleiddel nem kergetitek egymást sírba. Gond megoldva.
2021. febr. 12. 17:23
 29/193 A kérdező kommentje:
Már járok ősz óta de ez 2 éves képzés. Jövőre végzek. De szüleim már most basz..ogatnak újra hogy dolgozzak ami lelkileg megvsielő hiszen tanulok és nehezen lehet a tanulásra koncetrálni.
2021. febr. 12. 17:26
 30/193 anonim ***** válasza:
88%
Hajdú-Bihar eldugott sarkàból, èrettsègi nèlkül kezdtem, Tatabànyàn gyàrba... Aztán kialakult minden. Miért nem mègy egy gyàrba? Amellett tanultam, nem akaràsnak nyögès a vège.
2021. febr. 12. 17:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!