Miért nem értik meg a szüleim, hogy szükségem van új ruhákra?
Minden ruhámat magamnak kell megvennem a spórolt pénzemből, ami pl szülinapokkor, névnapokkor, karácsonykor összejön. Hiába mondom nekik, hogy nem hordhatom a 3-4 éves felsőimet, szeretnék én is divatozni, mint a többiek:(
De egyszerűen sajnálják rám a pénzt, és már 2 éve mindig félre rakom a pénzem és gyűjtögetem, erre mindig csak azt mondják, hogy beteg vagyok, hogy "mindig" ruhát akarok venni.. Egyáltalán nincs sok ruhám, körülbelül 5-6 pulcsim, 2 nadrágom, és egy kabátom van + ugye a nyári cuccok, de az sem olyan hú de sok.
Legutóbb azon akadtak ki, hogy szeretnék tőlük kérni egy új cipőt, mert már alig van pénzem, egyetlen egy sportcipőm van, az is két éves és elég megviselt állapotban van már. Egyáltalán nem állunk rosszul anyagilag, ezért is nem értem.
Mindig hívnak a barátnőim, hogy menjünk együtt vásárolni, de egyszerűen mindig le kell mondanom, mert nekik természetes, hogy a szüleik adnak 20-30 ezer forintot, hogy vegyenek dolgokat, de én örülök, ha egy ezrest kapok, amiből semmit nem lehet venni. Miért nem tudják megérteni, hogy szeretnék én is jól kinézni, mint a többi velem egykorú lány?
119:a báli ruha alatt azt értettem értékes holmik is vannak ott és jeleztem, hogy tele volt tini márkákkal is -.-" normál tizenéves lánynak is való az ilyen hely, tömve van fiatal lányokkal, csak azok nem rinyálnak ennyit...
120:
az hogy olyan vagy mint minden kamasz"nem fogok napokat rászánni" brühühü, csak annyit tesz mindent akkor akarsz megkapni,de őszintén én meg azt nem élvezem. Egyből megkapni valamit a polcról, amiben nem volt semmi akció, nem volt nagy öröm rátalálni csak sima vásárlás aztán ennyi, ehh uncsi. Úristen szakadt, bolyhos XD(szólsz az eladónak lejjebb veszi az árát és otthon megvarrod ,több trükk is van a bolyhosság , amúgy ellen nem véletlenül Háda, a használt már csak ilyen drága...)
Nem csak most vagyok ilyen, világéletemben ilyen voltam, szerettem jó holmik után kutatni, nem csak turiban akár h&m-ben(ami mondjuk elég unalmas felhozatalú) de leértékelések napján, mert én sem kaptam flancos ruhákat(mivel nem volt rá pénz) és mégsem rinyáltam,de van egy gyanúm, hogy a válaszolók többsége itt vagy kamasz vagy kamasz lelkű.
Szánalmas mennyire kapálóztok a nem márkás dolgok ellen(és még egyszer, nem kínairól beszélek). Szegény elkényeztetett gyerekek akik csak leértékelt cuccokat vehetnek de azt nem akarják mert nincs rá idejük (na persze), ha nekem csak ekkora problémám lenne :D
Annyira odavagy az adományboltért, de arra nem gondoltál, hogy Magyarország nem Budapestből áll? Google szerint ennyi adománybolt van az országban:
Kérdem én, ha a kérdező mondjuk nyíregyházi, bajai vagy békéscsabai, utazzon fel Pestre, hogy neked megfeleljen és be tudjon menni egy adománybolba?
Vagy talán nem a Google térképre kellene csak hagyatkozni. Ahol én élek, abban a városban van kettő is, aztán nem is látszik a térképen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!