Pszichológusra lenne szükségem, de a szüleim nem vesznek komolyan. Mit tegyek?
Ha tényleg érzelmi alapú, keresd fel az iskolapszichológust vagy mondd osztályfőnöködnek, hogy el szeretnél menni az iskolapszichológushoz.
Elmehetsz azért egy vizsgálatra is. Az sosem árt.
Nekem is ilyen szüleim vannak, igaz én számítógépfüggő volta (miután hazaértem suliból 3-4 körül, 6 órán keresztül nyomtam vagy tovább), ők csak legyintettek egyet és azt mondták, hogy hülye vagyok, inkább tanuljak.
Sok szerencsét!
Pánik, szorongás, depresszió.. beszéljünk róla!
Illetve:
Lelki problémák megoldása szakemberekkel (ez kevésbé aktív csoport de vannak benne elérhető szakemberek)
Én sok jó tanácsot kaptam mindkettőben, bár vannak elég mélyen lévő emberek is bent, gyógyszert szedők, évtizedek óta depisek/pánikosok. Nem szabad túl sokat olvasni a csoportot csak amikor szükséged van rá! Mert kicsit lehúz. Nekem sikerült a pánikot leküzdeni és az enyhe depressziót is a csopi segítségével.
Keresd fel az iskolapszichológust!
Egyébként tudod a konkrét okot, ami kiváltotta ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!