Tényleg pszichológusra lenne szükségem?
Szilveszterkor megismertem egy srácot és beleszerettem (első szerelem). Majd különváltak útjaink , de ez a srác a lehető legrosszabbat adta nekem szeretetet helyett: szorongást , félelmet , átvert , becsapott , hazudott.. sokáig sírtam utána , depressziós lettem.. aztán jött még egy srác , a haverja.. smároltunk én többször próbálkoztam.. mindig elutasított de már őt is nagyon megszerettem és nem akartam elveszíteni és ekkor jött az idegkimerültség (ma állapította meg a doki). Felépítettem magamnak egy álomvilágot , amelyben arról álmodoztam , hogy visszajönnek mindketten és jó lesz.. és "ellenségnek" véltem mindenkit aki mást mondott.. aztán felébredtem , de utána meg jött az érettségi és a félelem hogy nem jutok be az egyetemre.. majd összevesztem az egyik barátnőmmel...
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!