Miért nem értik meg a szüleim, hogy szükségem van új ruhákra?
Minden ruhámat magamnak kell megvennem a spórolt pénzemből, ami pl szülinapokkor, névnapokkor, karácsonykor összejön. Hiába mondom nekik, hogy nem hordhatom a 3-4 éves felsőimet, szeretnék én is divatozni, mint a többiek:(
De egyszerűen sajnálják rám a pénzt, és már 2 éve mindig félre rakom a pénzem és gyűjtögetem, erre mindig csak azt mondják, hogy beteg vagyok, hogy "mindig" ruhát akarok venni.. Egyáltalán nincs sok ruhám, körülbelül 5-6 pulcsim, 2 nadrágom, és egy kabátom van + ugye a nyári cuccok, de az sem olyan hú de sok.
Legutóbb azon akadtak ki, hogy szeretnék tőlük kérni egy új cipőt, mert már alig van pénzem, egyetlen egy sportcipőm van, az is két éves és elég megviselt állapotban van már. Egyáltalán nem állunk rosszul anyagilag, ezért is nem értem.
Mindig hívnak a barátnőim, hogy menjünk együtt vásárolni, de egyszerűen mindig le kell mondanom, mert nekik természetes, hogy a szüleik adnak 20-30 ezer forintot, hogy vegyenek dolgokat, de én örülök, ha egy ezrest kapok, amiből semmit nem lehet venni. Miért nem tudják megérteni, hogy szeretnék én is jól kinézni, mint a többi velem egykorú lány?
96os..persze a Zara stb pont arról híres milyen olcsó ne röhögtess kérlek.
A kérdező azt mondja van ruhája csak nem tetszik már neki, tehát a szülei teljesítették a dolgukat. Ha valaki pluszt akar bizony dolgozzon meg érte.
Én is szerettem divatozni tinikén de a bőr lesült volna a képemről ha ezt a szüleimnek kellett volna állni. Az alap dolgokat megkaptam, ha drágábbat akartam megspóroltam az árát.
Valamint nem tudjuk a kérdező mennyire teljesíti a saját kötelességét.
#101 minden kötelességemet teljesítem:) elmosogatok, rendben tartom a szobám, ha kell, főzök igazából tényleg mindent megcsinálok amit kérnek tőlem, és majdnem mindenből 5-ös vagyok
#102 Nem a márkajelzés alapján veszem a ruháimat, ha a kínaiban árulnák az ilyen kinézetű /minőségű ruhákat, akkor egyértelműen ott vásárolnék
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel a beszólásokkal!
Ha én 36 évesen megértelek, akkor szerintem fiatalabbak meg pláne.
kérdezőnek fogalma sincs összesen mennyibe kerülne az a "pár" fölső amit mindig megvenne barátnőivel és valószínűleg az anyagiak terén sincs semmi fogalma.
Én mentem ruhákat venni barátnőkkel és bár csak ők vettek,de mindig szívesen beszélgettem velük és tanácsot adtam ha kérték, engem nem zavart, hogy nem tudok ruhát venni. El vagy kényeztetve, menj diák melózni és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!