Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek egy érett, felelősé...

Engednétek egy érett, felelőségteljes lánynak hogy a barátjánál aludhasson 15évesen?

Figyelt kérdés
A 15 éves lány nővére vagyok. Nagyon szeretem a hugomat, és szeretnék neki segíteni. Van egy barátja akivel már fél éve együtt vannak. Szombaton felhozta a lány bemutatni a szüleinknek. A szüleink kedvelik őt. A hugom szeretne nála aludni az őszi szünetben pár napig, hisz nem egy megyében laknak, és könnyebb lenne az oda-vissza való utazgatástól. A fiú anyukája megengedte hogy ott a aludjon a hugom, szeretné megismerni stb. Csak a hugom fél megkérdezni szüleink, mert fél hogy nem lesz a válasz és hogy majd megkérdezik hogy képzelte satöbbi. Tudom hogy a hugom felelőségteljes, és nem csinálna semmi hülyeséget, megbízható is, mindig mindent őszintén elmond nekünk. Megengednétek neki? És ha a szüleinknek nem lesz a válasza, hogyan kéne őket rávenni?
2020. okt. 20. 06:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
44%

Lányos apaként: ha kellően értett, nem csak testileg, hanem lelkileg is, én engedném, de persze előtte beszélni kell a fogamzásgátlásról.

Aki ellenem szól:

Mivel jobb az, ha titokban esik meg a dolog egy parkban, vagy valahol máshol, mondjuk egy osztálykiránduláson?

Illetve a pragmatikus tiltás előbb utóbb lázadáshoz / elhidegüléshez vezethet.

Hangsúlyozom, ha kellőképpen érett szellemileg, s ismerem a fiút is, valamint megoldott a fogamzásgátlás, akkor igen. Főleg, ha boldogabban jobban teljesít a suliban is...

2020. okt. 20. 23:32
 52/63 anonim ***** válasza:
63%

Ha leakarnak feküdni akkor úgyis lefognak. Ugye a fallosz nappal is felall.

Én lehet engednem, de inkább nálunk aludjon és csak 1 napot!

Nem kötelező az alvás a szexhez....

De lehet inkább azt mondanám hogy ha 16 lesz akkor igen. (sokat változnak az emberek 1 év alatt) nagyon atgondolnam én ezt

2020. okt. 21. 00:14
 53/63 anonim ***** válasza:
78%
Ez is igaz, 52... (51 voltam)
2020. okt. 21. 00:36
 54/63 anonim ***** válasza:
18%
Mennyi prűd pic.a van itt. Kivancsi vagyok ti hány évesen aludtatok a pasitokkal??!!
2020. okt. 21. 08:41
 55/63 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagyok prűd, de egy 15 éves kislánynak nem az a dolga, hogy a barátjával aludjon, hanem h tanuljon. Legyen vmi jövőképe.
2020. okt. 21. 09:35
 56/63 anonim ***** válasza:
68%
Ez mitől prüdéria? Már egy 16-17 éves lány is más, mint egy 15. Ilyen korban minden év sokat számít a testi-lelki fejlődés szempontjából. Hadd döntsön a szülő arról, hogy mikor érzi a saját gyerekét kellően felkészültnek a szexre, ugyanis ha beteg lesz, vagy gyerek lesz belőle, a felelősség őt terheli.
2020. okt. 21. 09:55
 57/63 anonim ***** válasza:
62%
15 éves még félig gyerek. Nem engeném, hogy idegen családot zavarjon.
2020. okt. 21. 10:21
 58/63 anonim ***** válasza:
Egy 15éves ha dni akar úgyis fog. Max nem otthon hanem a pasinál a szülő tudta nélkül
2020. okt. 21. 13:49
 59/63 anonim ***** válasza:
60%
Lehet én voltam és vagyok koravén vagy prűd, de eddig semmilyen korban nem mondtam igent a bokorban szexelésre. Ki néz ki ilyen igénytelenséget a saját gyerekéből?
2020. okt. 21. 15:09
 60/63 anonim ***** válasza:
59 a mai 15évesek...
2020. okt. 21. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!