Engednétek egy érett, felelőségteljes lánynak hogy a barátjánál aludhasson 15évesen?
31: "És ha nem tesznek jót a hormonok?"
Ja, majd amikor 30 évesen abbahagyja és kiderül, hogy minden baja van és nem lehet gyereke, és várják a műtétek, akkor szerintem senki sem arra gondol, hogy de ez mennyivel jobb, mint egy abortusz.
Na, meg ha valaki nem figyel a gumihasználatra, attól az is kitelik, hogy nem szedi rendesen a gyógyszert, nem figyel, hogy mit szed mellette, ami közömbösítheti.
Nem vagyok szülő, de nem hiszem, hogy addigra sokat változna a véleményem.
Messzire engedik el. Én csak arra tudnék gondolni, hogy valami baja eshet. Hallottam már sztorit, hogy megbízható emberrel ment el a csaj és nem jött vissza. Lehet megerőszakolják. Lehet elrabolják. Veséjét kiszedik.
Lehet csak én vagyok paranoiás de azért másik megyébe elengedni...
Még ha idősebb is lenne... másik megyébe egész biztosan nem engedném el egy sráchoz.
Még ha meg is bízok benne és tényleg olyan a srác, akkor is. Nem a srác fogja kihordani ha elszakad. Meg hasonlók.
Azért persze nem lennék egy paraszt a lányommal, hogy "Háh! Azt hitted?" vagy "Azt képzelted?". Megmondanám neki, hogy nem és elmondanám hogy miért. Akármennyire is akarja, nem engedném el. Persze, ezután jöhet a hiszti, de akkor se engedném.
Rávenni? Nem. Semmiképp sem. Fogadja el hogy nem és kész.
Maximum még, hogy a srác alszik itt. De ott is nagyon rezeg a léc. Tehát ha megengedném a szexet, akkor lehetne egy ágyban, amúgy meg külön aludnának.
Ha le akarnak feküdni egymással, úgyis le fognak. Nem kell ahhoz ott aludniuk.
Csak beszélj vele a védekezésről, nagyon alaposan, hogy véletlenül se essen teherbe.
15 évesen korai még szerintem elveszíteni a szüzességet, habár a mai fiatalok korán érnek.
Nem találkoztam még érett, felelősségteljes 15 évessel...
Nem engedném, sem most, sem 1 év múlva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!