Engednétek egy érett, felelőségteljes lánynak hogy a barátjánál aludhasson 15évesen?
Nem. Haverom felesege megengedte. Rohanhattak utana esemeny utaniert. Azota is azt hiszik a felesegenek volt ra szuksege. A lanyuk elitte mindent igert, mindennel kepben volt, gumijuk is volt es megis a szerelme ra tudta beszelni...es hat rosszul sült el. Még jó, hogy a lany volt annyira felelossegteljes, es oszinte, hogy rohant az anyjahoz es egybol elmondta reggel. Kulonben abortusz is lehetett volna belole.
Kerdes hugod, ha hibazik, kepes lenne e bevallani es azonnal segitseget kerni.15 evesen ez sokaknak nagyon nem negy meg...mint a felelossegteljes szex se. Vagy nehogy a baratja a popsiszexre vegye ra, hogy ugy biztos nem lesz terhes. Hugod biztos kepben van...anyud lehet jobban.
Nem engedném. És nem a szex miatt. Nem kell felnőttet játszani. Élje meg normálisan a gyerekkort, a tinikort. Mit fog csinálni huszonévesen? Mire fog vágyni, várni? Mi lesz akkor neki érdekes, izgalmas, ha már most szeretne mindent?
Pont az a szép az ilyen tinikapcsolatokban, hogy nem együtt élnek, együtt alszanak, mint a felnőttek.
Na, meg szombaton mutatta be. Tehát a szülőknek még egy idegen.
Le leszek pontozva, de én is voltam 15 éves és én is voltam annyira hülye, hogy nem védekeztünk. Ebből kiindulva maximum akkor engedném a lányomnak, hogy ha előtte elvinném nőgyógyászhoz, elkezdene szedni fogamzásgátlót és minden nap előttem venné be. Akkor mehetne, másképpen nem. Akármennyire érett azért könnyű egy 15 éves lányt rávenni arra, hogy 'naa ne használjunk gumit, majd időben kiveszem'. Ezeknek nem hagynék teret a gyógyszerrel.
Volt pár ismerősöm, aki ezt csinálta a gyerekével és soha nem lett tiniabortusz belőle. Ellenben akiknél tiltották vagy rábízták a gumira meg a tinikre, azoknál szinte mindegyiknél lett becsúszott baba vagy abortusz...
#3: pont nekem is beugrott a dézsavű.....
A válaszom ismét: NEM
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!