Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek egy érett, felelősé...

Engednétek egy érett, felelőségteljes lánynak hogy a barátjánál aludhasson 15évesen?

Figyelt kérdés
A 15 éves lány nővére vagyok. Nagyon szeretem a hugomat, és szeretnék neki segíteni. Van egy barátja akivel már fél éve együtt vannak. Szombaton felhozta a lány bemutatni a szüleinknek. A szüleink kedvelik őt. A hugom szeretne nála aludni az őszi szünetben pár napig, hisz nem egy megyében laknak, és könnyebb lenne az oda-vissza való utazgatástól. A fiú anyukája megengedte hogy ott a aludjon a hugom, szeretné megismerni stb. Csak a hugom fél megkérdezni szüleink, mert fél hogy nem lesz a válasz és hogy majd megkérdezik hogy képzelte satöbbi. Tudom hogy a hugom felelőségteljes, és nem csinálna semmi hülyeséget, megbízható is, mindig mindent őszintén elmond nekünk. Megengednétek neki? És ha a szüleinknek nem lesz a válasza, hogyan kéne őket rávenni?
2020. okt. 20. 06:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
78%
Nem engednèm
2020. okt. 20. 07:57
 22/63 anonim ***** válasza:
80%
Nem engedném. Korai még.
2020. okt. 20. 08:24
 23/63 anonim ***** válasza:
83%
Ha tényleg "érett, felelősségteljes" lenne, akkor magától is tudná, hogy ez még nagyon korai.
2020. okt. 20. 08:27
 24/63 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Haverom felesege megengedte. Rohanhattak utana esemeny utaniert. Azota is azt hiszik a felesegenek volt ra szuksege. A lanyuk elitte mindent igert, mindennel kepben volt, gumijuk is volt es megis a szerelme ra tudta beszelni...es hat rosszul sült el. Még jó, hogy a lany volt annyira felelossegteljes, es oszinte, hogy rohant az anyjahoz es egybol elmondta reggel. Kulonben abortusz is lehetett volna belole.

Kerdes hugod, ha hibazik, kepes lenne e bevallani es azonnal segitseget kerni.15 evesen ez sokaknak nagyon nem negy meg...mint a felelossegteljes szex se. Vagy nehogy a baratja a popsiszexre vegye ra, hogy ugy biztos nem lesz terhes. Hugod biztos kepben van...anyud lehet jobban.

2020. okt. 20. 09:00
 25/63 anonim ***** válasza:
78%

Nem engedném. És nem a szex miatt. Nem kell felnőttet játszani. Élje meg normálisan a gyerekkort, a tinikort. Mit fog csinálni huszonévesen? Mire fog vágyni, várni? Mi lesz akkor neki érdekes, izgalmas, ha már most szeretne mindent?

Pont az a szép az ilyen tinikapcsolatokban, hogy nem együtt élnek, együtt alszanak, mint a felnőttek.

Na, meg szombaton mutatta be. Tehát a szülőknek még egy idegen.

2020. okt. 20. 09:12
 26/63 anonim ***** válasza:
28%

Le leszek pontozva, de én is voltam 15 éves és én is voltam annyira hülye, hogy nem védekeztünk. Ebből kiindulva maximum akkor engedném a lányomnak, hogy ha előtte elvinném nőgyógyászhoz, elkezdene szedni fogamzásgátlót és minden nap előttem venné be. Akkor mehetne, másképpen nem. Akármennyire érett azért könnyű egy 15 éves lányt rávenni arra, hogy 'naa ne használjunk gumit, majd időben kiveszem'. Ezeknek nem hagynék teret a gyógyszerrel.

Volt pár ismerősöm, aki ezt csinálta a gyerekével és soha nem lett tiniabortusz belőle. Ellenben akiknél tiltották vagy rábízták a gumira meg a tinikre, azoknál szinte mindegyiknél lett becsúszott baba vagy abortusz...

2020. okt. 20. 09:18
 27/63 anonim ***** válasza:
91%
26: 15 évesnek nem biztos, hogy jó ötlet fogamzásgátlót szedni. A hormonok nem tesznek túl jót.
2020. okt. 20. 09:20
 28/63 anonim ***** válasza:
92%
Ja, és a fogamzásgátló a nemi betegségek, fertőzések ellen sem véd.
2020. okt. 20. 09:21
 29/63 anonim ***** válasza:
85%

#3: pont nekem is beugrott a dézsavű.....

A válaszom ismét: NEM

2020. okt. 20. 09:27
 30/63 anonim ***** válasza:
44%
# 11: na ja, megint lehull a KAMU-lepel... :-D
2020. okt. 20. 09:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!