Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek egy érett, felelősé...

Engednétek egy érett, felelőségteljes lánynak hogy a barátjánál aludhasson 15évesen?

Figyelt kérdés
A 15 éves lány nővére vagyok. Nagyon szeretem a hugomat, és szeretnék neki segíteni. Van egy barátja akivel már fél éve együtt vannak. Szombaton felhozta a lány bemutatni a szüleinknek. A szüleink kedvelik őt. A hugom szeretne nála aludni az őszi szünetben pár napig, hisz nem egy megyében laknak, és könnyebb lenne az oda-vissza való utazgatástól. A fiú anyukája megengedte hogy ott a aludjon a hugom, szeretné megismerni stb. Csak a hugom fél megkérdezni szüleink, mert fél hogy nem lesz a válasz és hogy majd megkérdezik hogy képzelte satöbbi. Tudom hogy a hugom felelőségteljes, és nem csinálna semmi hülyeséget, megbízható is, mindig mindent őszintén elmond nekünk. Megengednétek neki? És ha a szüleinknek nem lesz a válasza, hogyan kéne őket rávenni?
2020. okt. 20. 06:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
59es azok akik maguk is úgy csinálják:-D
2020. okt. 21. 16:32
 62/63 anonim ***** válasza:
51%

Mennyi prűd pic.a van itt. Kíváncsi vagyok ti hány évesen aludtatok a pasitokkal??!!

Kapaszkodjon meg: 28! Erre nem számított, mi? Nem mindenkit érdekel ám gyerekként (mert igenis az) a szexualitás! Tizenéves koromban még az együtt járás se igen. 25 éves koromig egyáltalán nem vágytam nemi dolgokra, sőt taszított. Akkor ismertem meg egy fiút, akivel megtettem, de csak pár év eltelte után. Most már együtt élünk. Ilyen is van, érdemes várni, nem ajtóstól rontani a házba. Tizenévesnek ne ez legyen a fő témája, ne ekörül forogjon minden. Miért nem lehet az igazi gyerek- és tiniszerelmet megélni?

2020. okt. 21. 16:46
 63/63 anonim ***** válasza:
39%
Csak nézzen meg egy Éjjel Nappal Budapestet. Mindenki mindenkivel,csak a szex-meg a drog meg a buli
2020. okt. 21. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!