Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek egy érett, felelősé...

Engednétek egy érett, felelőségteljes lánynak hogy a barátjánál aludhasson 15évesen?

Figyelt kérdés
A 15 éves lány nővére vagyok. Nagyon szeretem a hugomat, és szeretnék neki segíteni. Van egy barátja akivel már fél éve együtt vannak. Szombaton felhozta a lány bemutatni a szüleinknek. A szüleink kedvelik őt. A hugom szeretne nála aludni az őszi szünetben pár napig, hisz nem egy megyében laknak, és könnyebb lenne az oda-vissza való utazgatástól. A fiú anyukája megengedte hogy ott a aludjon a hugom, szeretné megismerni stb. Csak a hugom fél megkérdezni szüleink, mert fél hogy nem lesz a válasz és hogy majd megkérdezik hogy képzelte satöbbi. Tudom hogy a hugom felelőségteljes, és nem csinálna semmi hülyeséget, megbízható is, mindig mindent őszintén elmond nekünk. Megengednétek neki? És ha a szüleinknek nem lesz a válasza, hogyan kéne őket rávenni?
2020. okt. 20. 06:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
94%

Szombaton felhozta a lány bemutatni a szüleinknek

Ja, mindenki úgy emlegeti a tesóját, hogy a lány :D

Ez van, amikor nem tudod, mit hazudj...

2020. okt. 20. 07:23
 12/63 anonim ***** válasza:
95%

Apád meg az unokatesók, a pasid és a pápa nevében nem írtad ki még...

Bár, ha összehozod, hogy a pápa olaszul videó üzenetben kérdezze meg, én esküszöm elengedlek

2020. okt. 20. 07:27
 13/63 anonim ***** válasza:
85%

Érett, felelősségteljes 15 éves lány?

Mondd ki, hogy mindenkitől "igen" választ vársz! :-))))))

2020. okt. 20. 07:34
 14/63 anonim válasza:
80%
kizárt
2020. okt. 20. 07:36
 15/63 anonim ***** válasza:
26%
Ez még a pedofilia kategória ennyi idősen. Gyerek.
2020. okt. 20. 07:37
 16/63 anonim ***** válasza:
74%
#15 tanulj még kicsit és tölsd be a 16. Élet évedet. Ja meg nézz utána a pedofília fogalmának mert, hogy most helytelenül használtad az biztos..
2020. okt. 20. 07:44
 17/63 anonim ***** válasza:
77%

Ennyi idősen én dolgoztam, tanultam, és utáltam a bulikat, így semmilyen ilyen jellegű helyre nem jártam. A leírás alapján, érett és felelősségteljes voltam, és totál ezt is gondoltam magamról.

28 evesen látom már, hogy mennyi mindent nem tudtam még akkor, és milyen kis naiv kislány voltam, mindennek ellenére.

Nem engednélek el.

2020. okt. 20. 07:45
 18/63 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Sehogy nem kell rávenni a szuloket. Gyerek még. Nem kell nekik napokig együtt lenni meg együtt aludni.

Ha meg nem egy megyében laknak, olyan nagyon komoly kapcsolat nem lehet közöttük. Ha mégis, akkor oldják meg úgy a találkozást, ahogy eddig.

2020. okt. 20. 07:48
 19/63 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2020. okt. 20. 07:56
 20/63 anonim ***** válasza:
82%
Fiatal vagy meg hozza engedd el vegre a temat
2020. okt. 20. 07:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!