Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy apukám...

Miért van az, hogy apukám ilyeneket nem képes megtenni értem?

Figyelt kérdés

Folyton mindennél azt akarja, hogy én intézzem el magamnak. Pl mondtam neki, hogy szeretnék dolgozni, kérdezze meg a munkahelyén, nem-e lenne nekem valami munka. (a nagybátyám a főnök ott amúgy, meg apukámmal is eléggé jóban vannak, régóta ismerik egymást, szóval nem arról van szó, hogy valami idegen főnöke van akitől nem merné megkérdezni) És azt mondta, hogy majd én bemegyek a 20 km-re lévő munkahelyére, aztán majd én megkérdezem.

Meg régebben akartam járni zeneiskolába, erre is azt mondta, hogy majd én felhívom őket, meg majd én elmegyek beiratkozni.. Mit tudnék tenni, ha minden ilyen komolyabb dolgot rám akar hárítani, hogy oldjam meg magam, mikor neki sokkal egyszerűbb lenne?

2020. aug. 19. 21:14
 151/161 anonim ***** válasza:
25%
Ezt mondtam az előbb, teljesen más valakinek elmagyarázni az online utalást, mint felhívni egy zeneiskolát. Az egyik egy idősebb embernek bonyolultabb folyamat (bár a munkám során 20-30 éves emberekkel is találkozom, akiknek a net kínai), a másik meg... bocsánat, hogy ezt így mondom, szociális fóbiából gyógyulok ki, de totál nyomiság.
2020. aug. 21. 14:12
 152/161 A kérdező kommentje:
150, te egy buta ember vagy.
2020. aug. 21. 21:15
 153/161 anonim ***** válasza:
18%
Azért mennyire gusztustalan, hogy ennyien idejöttök szapulni a kérdezőt! Annyi megváloszalotlan kérdés van itt, annyi mindenkin lehetne segíteni! De nem! Ti oda jöttök, ahol lehet észt osztani, meg mocskolódni! Hányinger! És őszintén! A kérdező nem ölt embert, nem rabolt bankot, semmi valójában súlyos dolgot nem követett el! Mégis 16 oldalnyi mocskolódó kommentet kapott?! Mi ez a világ te jó ég?! Önállótlansággal vádoljátok, de nézzetek már tükörbe milyen gusztustalan emberek vagytok, menjetek foglalkozzatok már valami értelmessel, hasznossal, ne szegény kölyköt oktassátok itt a a fene nagy kamu szarságokkal. Nektek nem volt gyerekszobátok, csak idehányni jártok ide! A nagy önállóságotokat tudjátok hová tehetitek, ha ilyen emberek lettetek mellette! Mekkora Isten állatkertje! Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek?
2021. jan. 18. 03:17
 154/161 anonim ***** válasza:
18%
De komolyan nem bírom felfogni, ez nektek a nagy felnőtt élet, hogy idejöttök oltogatni 17 éveseket oldalakon keresztül? Ez a napi program? Mi van, otthon elnyomnak titeket, és idejöttök kiélni magatokat? Menjetek valami tényleg hasznosat csinálni, mert emberek, ez a béka segge, ahol ti vagytok! Komolyan úgy feldühített, hogy elképesztő!
2021. jan. 18. 03:41
 155/161 anonim ***** válasza:
23%

Bárcsak az én szüleim is ilyenek lettek volna. Helyette mindent alám tettek, mindenhol ott voltak, emiatt én rettentô önállótlan voltam, és hatalmas szorongás is volt bennem, ha bármit el kellett intézni. 23 éves voltam, mikor életemben elôször egyedül ruhát vettem magamnak (utána anyám még le is szólta, hogy választhattam ilyet). 27 éves voltam, mire úgy-ahogy sikerült önállósodnom. El is határoztam, hogy saját gyerekemet én a kezdetektôl önállóságra fogom nevelni, amit el tud intézni maga, azt rá fogom bízni. A munkahelyre nem kell bemenned. Elkéred a nagybátyád számát, felhívod telefonon, megkérdezed van-e neked munka. Neked sem cikibb megkérdezni, mint apádnak.

A zeneiskolát is, megnézed mit írnak a neten, felírod ami nem világos, felhívod ôket, megkérdezed. Ha már tudod, mi kell a beiratkozáshoz, bemész és elintézed, ha ekkor kell a szülô jelenléte, szólsz neki, hogy menjen veled aláírni. Az, hogy valamihez szülô engedélye kell, nem jelenti azt, hogy neki kell utánanézni, nyomtatványokat kitölteni, szükséges iratokat összeszedni, idôpontot egyeztetni is. Ezeket mind te is meg tudod tenni. Lehet, hogy apukádnak könnyebb lenne, mert van rutinja az ilyesmiben, de azt a rutint neked is elôbb-utóbb meg kell szerezned. És hidd el, jobb, ha most rázódsz bele, és nem huszonévesen szerencsétlenkedsz, mint én.

2021. jan. 18. 05:04
 156/161 anonim ***** válasza:
27%
153as, látom idetalált a kérdező kamu regisztrációról. Ez legalább megy neki már ha minden másban életképtelen:-D
2021. jan. 18. 17:47
 157/161 A kérdező kommentje:
Ja mert ha másnak más a véleménye, akkor az már azonnal én vagyok csak más felhasználóról.. Idd ki a fingom
2021. jan. 18. 17:52
 158/161 anonim ***** válasza:
66%
Ehhez a ronda beszédhez van eszed, de a telefont felemelni nincs..
2021. jan. 18. 18:19
 159/161 anonim ***** válasza:
27%

158, neked mihhez van eszed?

Végeláthatatlan buta kis piti fórumharcos vagy, sokra vitted!

Amnyira nem becsülöd magadat, vagy az idődet, hogy értelmes dolgokat csinálj! Gratulálok hogy ilyen szinten vannak ma az emberek. Legalább értelmes dolgokról vitáznál! De nem! Értelmetlen dolgokról, és még csak érdemben sem tudsz mit hozzászólni, csak megint idehánysz valamit! Annyira nem bírod elviselni, hogy valakinek más a véleménye, hogy költeményezni kezdesz? Én lennék a kérdező? Milyen ritka szánalmas életed lehet!!!! Nekem ennyi volt, ha nem sikerült megérteni a móndanivalómat, én nem tudok rajtad segíteni, szerintem keresztet lehet vetni rád

2021. jan. 18. 19:01
 160/161 anonim ***** válasza:
66%

159es, azóta apuci berakott már a cégéhez?Vagy megtanultál egyedül levegőt venni?:-D

Igen, sokra vittem, veled ellentétben aki rokon cégébe nem tudott bekerülni.

2021. jan. 18. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!