Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy apukám...

Miért van az, hogy apukám ilyeneket nem képes megtenni értem?

Figyelt kérdés

Folyton mindennél azt akarja, hogy én intézzem el magamnak. Pl mondtam neki, hogy szeretnék dolgozni, kérdezze meg a munkahelyén, nem-e lenne nekem valami munka. (a nagybátyám a főnök ott amúgy, meg apukámmal is eléggé jóban vannak, régóta ismerik egymást, szóval nem arról van szó, hogy valami idegen főnöke van akitől nem merné megkérdezni) És azt mondta, hogy majd én bemegyek a 20 km-re lévő munkahelyére, aztán majd én megkérdezem.

Meg régebben akartam járni zeneiskolába, erre is azt mondta, hogy majd én felhívom őket, meg majd én elmegyek beiratkozni.. Mit tudnék tenni, ha minden ilyen komolyabb dolgot rám akar hárítani, hogy oldjam meg magam, mikor neki sokkal egyszerűbb lenne?

2020. aug. 19. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/161 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk, ezek olyan dolgok, amiket tényleg illene magadnak intézned. Hacsak nem 8 éves vagy...
2020. aug. 19. 21:16
 2/161 A kérdező kommentje:
Ja és mikor mondtam neki, hogy szeretnék jogosítványt, arra is azt mondta, hogy majd én elmegyek egyedül és beiratkozok.
2020. aug. 19. 21:17
 3/161 anonim ***** válasza:
95%

És miért kellene, hogy mindezt apuka csinálja helyetted? Életképtelen vagy, vagy mi?

Tök ciki lenne, ha apukád csinálná ezeket helyetted; mindenhol kinevetnének.

2020. aug. 19. 21:20
 4/161 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem egy szülőnek illene ennyit tenni a 17 éves gyerekéért.
 5/161 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy kérdező, leírod? Mert a válasznál szàmíthat ez is.
 6/161 A kérdező kommentje:
Nem helyettem kéne csinália, hanem segítsen benne. Remélem akiknek ilyen a felfogásuk, azoknak soha nem lesz gyereke. 15 évesen lett először személyi igazolványom is, mert csak akkor vitt el csináltatni, mikor már tényleg kötelező volt valahova...
2020. aug. 19. 21:21
 7/161 anonim ***** válasza:
88%
17 évesen ezeket simán önállóan el kellene tudnod végezni és nem apura lőcsölni a feladatot.
2020. aug. 19. 21:23
 8/161 anonim ***** válasza:
73%
Életképtelen vagy.
2020. aug. 19. 21:24
 9/161 anonim ***** válasza:
96%
Hát 17 évesen én ezeket már magamnak intéztem. Indokolt esetben kértem szülőtől segítséget csak. Ha ezeket apukák intézné helyetted ,sőt, azzal el is ásna téged egyből a másik fél előtt, csak szólok, mert mindenki azt fogja gondolni rólad, amit 3-as válaszoló írt, és akkor majd az lesz a legkisebb gondod, hogy apukák miért nem intéz neked/helyetted semmit.... állj bele ezekbe a helyzetekben, mert 1; ennyi idősen már illik, 2; csak a javadra fog válni.
 10/161 anonim ***** válasza:
87%

elég szerencsétlen lehetsz, ha szerinted ezekhez még apuka kell...

A személyit meg nekünk például anno az iskola intézte. Nem hiszem el, hogy kötelező volt, és mégsem volt neked. Ne mesélj már.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!