Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellemetlen helyzet az anyámma...

Kellemetlen helyzet az anyámmal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden: hamarosan kórházba fogok feküdni, vennem kell pizsamákat.

Anyám adott egy tucattal, mondván ne vegyek, hát van egy csomó.

Ezek a pizsamák újak, viszont az anyósáé voltak, több tíz éve vásároltak.

Az a titpikus legolcsóbb piacos, kínai cucc: műanyag, apró virágos, pasztell színek, kicsi cuki gallér, gombok…

És teljesen átlátszó az összes. De mint a géz.

Szerinte a kórházban senkit sem érdekel kin milyen ruha van…

Én fiatal nő vagyok, és nekem rettentő kellemetlen lenne így vonulni mindenki előtt. Vagy a melltartó, bugyi látszik át teljesen, vagy ha nem veszek alá, akkor a fenekem, melleim. Minden. Még egy nagyobb anyajegy is.

Szóval, ez csak nekem ciki?

ma 11:32
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
*tipikus
ma 11:33
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy téged viszont érdekel, ha kilátszik mindened.
ma 11:38
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

A saját anyukáddal nem tudod ezt lekommunikálni?

Hát mondd el neki pont ezeket az érveket, mint amiket ide írtál.

Teljesen érthető, ha átlátszó hálóingben nem akarod magadat mutogatni. Miért ne értené meg ezt a saját anyukád?

ma 11:39
 4/27 A kérdező kommentje:
Írtam: azt mondta, hogy ugyan már, a kutyát sem érdekli a kórházban ki milyen ruhában van.
ma 11:42
 5/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak az a baj ezekkel a ruhákkal, hogy átlátszóak, hanem egészségtekenek is.
ma 11:42
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
De téged meg érdekel… A kórházban eleve kiszolgáltatott helyzetben van az ember. Te ezt nem akarod azzal megfejelni, hogy kb meztelenül vagy.
ma 11:43
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

Inkább az a ciki, hogy elvileg felnőtt létedre nem vagy képes lekommunikálni anyáddal a dolgot, helyette ide írogatsz...

Hány éves vagy? Négy?

ma 11:43
 8/27 anonim ***** válasza:
96%
Jaj ne már! 🤣 Vegyél magadnak pizsiket és vidd be azokat, ez nem lehet feszültségforrás…
ma 11:46
 9/27 anonim ***** válasza:
92%

Oké: mondd meg neki, hogy szerinted meg igen, úgyhogy ettől függetlenül te veszel magadnak olyan és annyi pizsamát/hálóinget, amennyit szükségesnek tartasz. Nem kell mindenben egyetértenetek: ez esetben mindenki a maga dolgában a maga álláspontja szerint cselekszik.

Egyébként anyukád miért nem hordta azokat a hálóingeket? Szerintem neki ugyanúgy volt valami baja velük. Azért tukmálja most rád, mert tudja, hogy ő soha nem venné fel őket.

ma 11:47
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél magadnak pár pizsit. Nehogy már pont a kórházban kelljen még emiatt IS feszengened.

Olyat vegyél, ami kényelmes, komfortos.

ma 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!