Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellemetlen helyzet az anyámma...

Kellemetlen helyzet az anyámmal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden: hamarosan kórházba fogok feküdni, vennem kell pizsamákat.

Anyám adott egy tucattal, mondván ne vegyek, hát van egy csomó.

Ezek a pizsamák újak, viszont az anyósáé voltak, több tíz éve vásároltak.

Az a titpikus legolcsóbb piacos, kínai cucc: műanyag, apró virágos, pasztell színek, kicsi cuki gallér, gombok…

És teljesen átlátszó az összes. De mint a géz.

Szerinte a kórházban senkit sem érdekel kin milyen ruha van…

Én fiatal nő vagyok, és nekem rettentő kellemetlen lenne így vonulni mindenki előtt. Vagy a melltartó, bugyi látszik át teljesen, vagy ha nem veszek alá, akkor a fenekem, melleim. Minden. Még egy nagyobb anyajegy is.

Szóval, ez csak nekem ciki?

ma 11:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Felnőtt emberként nem kellene, hogy ez a szituáció gondot okozzon. Megmondod anyádnak, hogy ezekben a pizsamákban te nem érzed kényelmesen magadat, és veszel olyat, amilyet szeretnél. Ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani és azzal se kell foglalkozni, hogy anyád mit gondol a pizsikről.
ma 12:08
 12/32 anonim ***** válasza:
5%
Ha kórházba kéne mennem, ahol véres, kakás, gennyes lehet a ruhám, biztos nem állnék le anyámmal harcolni a cuccon. Adja, megköszönöm, felveszem.
ma 12:22
 13/32 anonim ***** válasza:
96%
12-es, de van egy olyan része is a dolognak, hogy ott idegen emberek látják majd, tehát sokkal jobban érdekli, miben van, mintha otthon lenne és csak a családtagjai látnák.
ma 12:30
 14/32 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon egyszerű: Veszel pizsamát magadnak és azt viszed be.

Egyébként meg csak annyit kellett volna mondanod neki, hogy Anya, ne haragudj, de én ezeket nem veszem fel. Ha megkérdezi, hogy miért, akkor elmondod, amit itt is leírtál: kilátszik mindened, izzadós, nájlon. De ha neki tetszik, akkor hordja el nyugodtan.

Felnőtt emberek vagytok, ez probléma??????

ma 12:44
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
A mintája nem izgatna ismerve a korhazi körülményeket , jó az oda. Viszont sejtem melyik anyag lehet, én is kaptam olyanokat mamától..az a tipik k3llemetlen izzadós , nyirkos érzetet kelt, hiaba vékony anyag, átlatszik is... Igazából ha pattog anyád akkor is mit tud csinálni? Veszel masikat és kész, még majd mondogatja párszor de le kell tojni. Neked meg nem kell magyarázkodni nem kell és kész.
ma 12:49
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha fiatal nő vagy, gondolom van pénzed. Tehát azt veszel magadnak amit akarsz.
ma 13:00
 17/32 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként póló és melegítőnadrág kombóban is lehetsz.
ma 13:08
 18/32 anonim ***** válasza:
93%
Ne foglalkozz vele, oda adja, te meg veszel magadnam normálisat, és azt beviszed magaddal. Én rövidnadrágban és polóban voltam korházban egy hétig. Nem csak én voltam ilyen cuccban, szóval teljesen felesleges a pizsoma.
ma 13:48
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem mi tart vissza attól, hogy vegyél pár olyan pizsit, amilyet akarsz és azt vidd magaddal.
ma 14:01
 20/32 anonim válasza:
89%
Ugyanazt nyilatkozom, mint a 19-es válaszoló!
ma 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!