Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellemetlen helyzet az anyámma...

Kellemetlen helyzet az anyámmal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden: hamarosan kórházba fogok feküdni, vennem kell pizsamákat.

Anyám adott egy tucattal, mondván ne vegyek, hát van egy csomó.

Ezek a pizsamák újak, viszont az anyósáé voltak, több tíz éve vásároltak.

Az a titpikus legolcsóbb piacos, kínai cucc: műanyag, apró virágos, pasztell színek, kicsi cuki gallér, gombok…

És teljesen átlátszó az összes. De mint a géz.

Szerinte a kórházban senkit sem érdekel kin milyen ruha van…

Én fiatal nő vagyok, és nekem rettentő kellemetlen lenne így vonulni mindenki előtt. Vagy a melltartó, bugyi látszik át teljesen, vagy ha nem veszek alá, akkor a fenekem, melleim. Minden. Még egy nagyobb anyajegy is.

Szóval, ez csak nekem ciki?

ma 11:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%
"Köszi Anya, de nem kérem." Ebben semmi sértő nincs, nem kell lelkifurkát érezned. Egyébként ő sem hordta ugye, csak megörült, hogy passzolhatja és végre jó lesz valamire meg nem foglalja a helyet :P Ajándékozza másnak. Te meg menj olyanba, amiben komfortosan érzed magad. És mint írták, nem kell pár nap kórházra költeni, jó a póló-rövidgatya is.
ma 14:53
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megmondanám, hogy biztos, hogy nem veszem fel.
ma 16:14
 23/32 anonim ***** válasza:
85%

Az a problémád igazából, hogy nincsen még saját kereseted, se esetleg annyi zsebpénzed, hogy vegyél 1 vagy két pamut pizsamát?

Vagy tudsz venni magadnak, csak egy ilyen jelentéktelen kérdésben is ekkora problémát okoz, hogy anyukáddal szemben felvállald, hogy valamiről más az elképzelésed?

ma 16:15
 24/32 anonim ***** válasza:
90%

Ha van pénzed elmész és megveszel magadnak 2 pizsamát . Amúgy otthon nem használsz?

Ha nincs pénzed, megmondod neki, hogy téged érdekel az, hogy mi van rajtad, és nem helytől függ, hogy az ember mennyire igényes magára nézve. Jó hogy nem akarod nagyanyád pizsamáiban végigflangálni. Kitudja használta-e, stb, jobb az, ha veszel magadnak. Ezeket Ha elmagyarázod neki, biztos megérti. Két pizsama nem a világ vége.

ma 16:22
 25/32 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk én nem értem, hogy minek vennél bármit is, otthon is alszol valamiben, nem? Sima trikó-melegítőnaci kombó is tökéletes. Anyudnak meg megmondod, hogy nem kell és kész. (Elvileg) felnőtt ember vagy.
ma 16:36
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
A kérdés okát nem értem, talán anyukád életveszélyesen megfenyegetett, arra az esetre, ha mégis vennél magadnak pizsamákat? "Köszi, hogy előkerested, anya, de ezeket nem kérem, kényelmetlennek találom őket" - és elballagsz a boltba pizsamáért.
ma 16:58
 27/32 MTamas2 válasza:
100%
Felnőtt nő vagy gondolom, van jövedelmet, nehogy már anyád mondja meg mit veszel fel a kórházban. Amúgy ritka kotnyeles erőszakos anyád lehet ha ezt nem lehet vele megbeszélni.
ma 19:10
 28/32 anonim ***** válasza:
69%

"Mondjuk én nem értem, hogy minek vennél bármit is, otthon is alszol valamiben, nem?"

Hát én mondjuk állatos overalban alszom ha hideg van és bugyiban, ha meleg... Nyilván ha lenne pizsije, meg sem íródott volna a kérdés

ma 19:28
 29/32 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves vagy? Van saját kereseted vagy zsebpénzed? Ha van, akkor ne beszéld meg anyukáddal. Amikor tukmálja a ruhát, mondd, hogy köszi és tedd el (a szekrénybe). Majd menj és vegyél magadnak rendeset. Nem kell senki orrára kötni.
ma 20:00
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
"Ne haragudj anya, de én nem szeretném ezt a pizsamát felvenni ez és ez miatt. " Ha nem érti meg, hát nem érti meg, attól még te vehetsz magadnak egy másik pizsamát. Van saját kereseted?
ma 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!