Elég kellemetlen a helyzet, mi lenne a helyes megoldás?
Barátnőm lett a gyerekem keresztanyja. Nem volt barátja így keresztapja nem lett a babának. Majd ha férjhez megy akkor lesz keresztapa is(hiába, hogy ő nem tartotta a keresztvíz alá).
De a barátnőm összejött a volt párommal.
Vagyis nem is igazán párom mert csak 2-3 alkalommal találkoztunk, de otthagytam őt a gyermekem apjáért.
De most ha ők összeházasodnak akkor elvileg a férfi lenne a kisfiú keresztapja. És ha barátnőméknek is jön a baba akkor elvileg én és párom lennénk a keresztszülők.
Számomra ez így elég kellemetlen. Vagy csak én reagálom túl?
Barátnőmnek meg ugye nem mondhatom, hogy szakítson a pasival...
nem lesz attól a keresztapja, ha összejött a férfival. én a keresztanyja vagyok egy kisgyereknek, és a keresztapja egy olyan valaki, akit előtte nem is ismertem. namost ha én megházasodok vagy a keresztapa megházasodik, attól nem lesz 4 keresztszülője a gyereknek.
A másik dolog az, hogy nem kell viszont-keresztszülőnek lenni.
Nem kell idióta szokásokat követni.
olyan helyzetben vállald el a keresztszülőséget, ami neked is jó.
amúgy sem kell az egészet komolyan venni. az én keresztanyámat minimum 15 éve nem láttam.
ha kell, meg is szakíthatod velük a kapcsolatot.
de különben sem biztos, hogy összeházasodnak.
így a semmin idegeskedsz fölöslegesen. foglalkozz inkább a gyermekeddel meg a férjeddel, arra használd az energiáidat.
2-3 randi után nem a pasid :-DDDD
pláne nem az exed - még akkor sem ha volt szex
könyveld el alkalmi kalandnak a dolgot
am meg felesleges ezen gondolkodnod
és szerintem te pörgőd túl a témát
örülj h megtalálták egymást és nem szólj bele
Miért lennétek ti a keresztszülők?
Egyébként ismét egy olyan kérdés, hogy ha nincs semmi probléma csináljunk magunknak.
Anyám. Mióta az a keresztapa, aki a kereszt anyuka párja lesz? :D :D :D Az lesz a keresztapa, akit felkértek a keresztelőre. Ne mond már, hogy ezt nem tudjátok, ha túl vagytok rajta, és erről a keresztelő pap nem tájékoztatott benneteket?!
Egyébként eléggé nevetséges kérdés, és amilyen élhetet élhetsz nem akarom elhinni, hogy neked ez a téma ilyen fontos legyen!
Mert mi így egyeztünk meg annak idején barátnőmmel.
Nem lesz keresztapa, csak majd ha lesz férje. És a férjt fogja keresztapának hívni.
Másik egyezség, hogy majd visszahív keresztszülőnek hogyha neki lesz baba.
De így lehet nem lesz belőle semmi.
De azért köszi a válaszokat és megint én reagáltam túl egy problémát...
Épp ellenkezőleg. Vallásosak vagyunk.
De annak sem lett volna értelme, ho
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!