Elég kellemetlen a helyzet, mi lenne a helyes megoldás?
Barátnőm lett a gyerekem keresztanyja. Nem volt barátja így keresztapja nem lett a babának. Majd ha férjhez megy akkor lesz keresztapa is(hiába, hogy ő nem tartotta a keresztvíz alá).
De a barátnőm összejött a volt párommal.
Vagyis nem is igazán párom mert csak 2-3 alkalommal találkoztunk, de otthagytam őt a gyermekem apjáért.
De most ha ők összeházasodnak akkor elvileg a férfi lenne a kisfiú keresztapja. És ha barátnőméknek is jön a baba akkor elvileg én és párom lennénk a keresztszülők.
Számomra ez így elég kellemetlen. Vagy csak én reagálom túl?
Barátnőmnek meg ugye nem mondhatom, hogy szakítson a pasival...
Oké elküldte félbe.
Nem lett volna értelme egy idegent választani barátnőm mellé. Így jobbnak láttuk, hogy ő lesz egyedül és majd a férje lesz a keresztapa.
Én keresztanyám is hajadon volt mikor keresztelt. Férjhez ment és hiába hogy keresztapám még nem volt a keresztelőmön nekem mégis ő marad a keresztapám. Ez nevelés kérdése.
Csak nem én az egyik kalandomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!