Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Elég kellemetlen a helyzet,...

Elég kellemetlen a helyzet, mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés

Barátnőm lett a gyerekem keresztanyja. Nem volt barátja így keresztapja nem lett a babának. Majd ha férjhez megy akkor lesz keresztapa is(hiába, hogy ő nem tartotta a keresztvíz alá).

De a barátnőm összejött a volt párommal.

Vagyis nem is igazán párom mert csak 2-3 alkalommal találkoztunk, de otthagytam őt a gyermekem apjáért.

De most ha ők összeházasodnak akkor elvileg a férfi lenne a kisfiú keresztapja. És ha barátnőméknek is jön a baba akkor elvileg én és párom lennénk a keresztszülők.

Számomra ez így elég kellemetlen. Vagy csak én reagálom túl?

Barátnőmnek meg ugye nem mondhatom, hogy szakítson a pasival...

2014. nov. 6. 11:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Oké elküldte félbe.

Nem lett volna értelme egy idegent választani barátnőm mellé. Így jobbnak láttuk, hogy ő lesz egyedül és majd a férje lesz a keresztapa.

Én keresztanyám is hajadon volt mikor keresztelt. Férjhez ment és hiába hogy keresztapám még nem volt a keresztelőmön nekem mégis ő marad a keresztapám. Ez nevelés kérdése.

Csak nem én az egyik kalandomat

2014. nov. 6. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
ez nem nevelés kérdése, egyházi szempontból nincs a gyereknek keresztapja, és nem is lesz, nem lehet már. Kérdezd meg bármelyik papot. hüledezni fog a kérdéseden!
2014. nov. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!