Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis? Mit tegyek durvul a...

Normalis? Mit tegyek durvul a helyzet. Olyan megoldas kene h ne szakitsanak szet a tesoimmal. (meg van 4 tesom)

Figyelt kérdés

Anyam negyedszerre jott nekem tegnap volt a legdurvabb a nyaklancom letepte es a polom is darabokban esett le rolam mer lecibalta rolam.

A baratommal 7 honapja vagyunk eggyutt o 19 en 16 vagyok."Anyam" azt mondta h soha tobbet nem mehetek at hozza mer 16 eves kis p***a vagyok aki nem kovajog suli utan az utcan (megjegyzem napi 70km-ert utazom) a baratom 20p-re lakik.

Volt h megfenyegetett h elkapnak engem meg a baratom es szet vernek minket.

Volt h 2 napig nem adott kajat az anyam es mazlim van ha napi 1x eszem (16 evesen 40kg-vagyok).

Nincs kapu kulcsom,ezert minden reggel terdig ero altalaba vizes fube kell mennem 100m-ert.

Mindennap le ordit valamiert kb.masfel oran at(volt h hajnali 1-2 ig hallgattam.)

Egyepkent a tanulmanyaimmal nincs baj mind ezek ellenere...eddig az volt anyam kikotese h ha jol tanulok es tisztasag van elmehetek igy is lett.At mentem a baratomhoz es anyam azt mondta h ram hivja a rendoroket ha most rogton nem tak***dok haza.

Mindennek elhord amilyen csunya szot csak el tudtok kepzelni es ide mondja a 2 szemem koze,mindezt olyan szinten undorito hangon,hogy a gondolattol is hanynom kell.Csak ugy lazan lekevert eggyet izombol es en megvedtem magam tegnap.

Regen azzal buntetett ha 1 percet kestem itthonrol h levette a szobam ajtajat es elvette a tevem.

Raadasul lefekudt 9 honapja az elso baratommal(szakitottam mikor szemtanuk errol tajekoztattak)

7 honappal ez elott ongyilkos akartam volna lenni csak h talalkoztam eletem parjaval es azert mert at jarok hozza anyam fel akarja jelenteni (raadaskent mert en jarok at meg apam is ellenzi a kapcsolatomat...ugyanis a baratom keptelen elviselni az anyan,de ez ertheto) meg korozest akar kiadni anyam a baratom ellen h tobbet ne tudjon kulfoldre kimenni dolgozni...csodalkozik ez a noszemely h olyan sok idot toltok a baratommal mikor gyulolok itt elni vele gyulolom ot es 2 ev mva kenyszerbol itthagyom mer tonkre tette a gyerekkorom mindennap zokogva teszem parnara a fejem es akarmilyen lelki terrorba tart nem leszek ongyilkos hisz tudom h van kiert elnem akit tiszta szivbol szeretek!

Nem szeretnek ilyen anyaval elni betelt a pohar.Kerlek segitsetek es adjatok tanacsot.

2014. máj. 8. 19:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ezeket elfelejettem:

Apam nem el velunk 5.eve elek igy mer 5 eve szet mentek 23 ev utan.

16/L

2014. máj. 8. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Tesóid mennyi idősek? Apukád tud arról, hogy milyen zaklatásnak vagytok kitéve? Van valaki, akihez el tudnátok menni?
2014. máj. 8. 20:16
 3/12 A kérdező kommentje:

Tesoim 1,7,14, es a noverem juliusba lesz 18 o megmenekul...

Feltesom anyai agrol 1 o mehetne az apujahoz,novrem kihuzva de a 7 meg a 14 eves meg en nem tudunk sehova menni.

Apum tud rola de nemetbe lakik anyamnal vagyunk gyamsagba helyezve.

2014. máj. 8. 20:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt is elfelejtettem emliteni h anyam alkoholosta
2014. máj. 8. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg jelentsd valahol, ha fizikai erőszakot követnek el rajtad, vetess látleletet, ha kiabál veled, vedd fel... Kérdezz meg valaki sulipszichológust, tanácsadót, hogy ilyen esetben mit tudsz tenni!
2014. máj. 8. 20:44
 6/12 A kérdező kommentje:
*alkoholista
2014. máj. 8. 20:44
 7/12 anonim válasza:
Menj el a gyámhivatalba és kérj segítséget...
2014. máj. 13. 17:28
 8/12 A kérdező kommentje:
De ha elmennek oda valoszinu intezetbe kerulnenk v neveloszulokhoz az orszag 3 kulonbozo pontjara es tobbet nem latjuk egymast....:/
2014. máj. 13. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy külön kerülnétek, főleg nem az ország három különböző pontjára. Testvérek vagytok, ezt (szerintem) tiszteletben tartják.

Amikor elkezdtem olvasni a kérdést, azt hittem, valami hiszti lesz arról, hogy nincs új teló, tablet, laptob, stb. De sajnos nem, itt tényleg gáz van. Ahogy írtad, anyukád alkoholista, tehát nem mindig van beszámítható állapotban. Azt is írtad, hogy a legkisebb tesód 1 éves. Ilyen anya nem is tudom, hogy tud vele bánni, gondolom nem túl jól. Illetve... csak veled csináltja ezt, vagy a testvéreiddel is?

Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy fordulj szakemberhez (sulipszichológus, gyámügy), de belinkelek neked egy oldalt, ahol segélyszolgálatok telefonszámait találod meg:

[link]

Kitartást és sok sikert!!!

2014. máj. 16. 21:36
 10/12 A kérdező kommentje:

A 14 eves ocsemhez nem mer hozza nyulni anyam mer tudja h egybol menne a rendorsegre...ocsem nem fel az intezettol o meg remenykedik abba h apank majd mindent megold...en tapasztalatokbol hallom h mashova kerulnenk ki fogad be 3 gyereket mint nevelo szulo?Ezert hiszem h egy par max 1 gyermeket fogadna be...mint tudjuk tobb+ gyerek az tobb rezsi is...es Mo.-n eleg rossz a megelhetes.

Noveremet annyira kiakassza anyam (pedig kolis) h 1 rossz szot szol anyam hozza a telefonba egybol anyamra csapja a telot es engem hiv fel zokogva h megint miket mondott neki...

Igyekszem tul elni koszonom szepen:)

2014. máj. 18. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!