Mit tegyek? Hogy szoktassam le a szüleimet a dohányzásról?
A szüleim dohányoznak otthon, a konyhában. S amikor kimegyek enni/inni oda szólok, hogy "Légy szíves oltsd el.", van amikor eloltják, van amikor nem. Meg néha mondják, hogy minek vagyok kint sokszor a konyhában. (Most komolyan nem szabad a lakásban, ahol lakom járkálni? Nem mehetek ki a konyhában picit beszélgetni a cigi miatt?) Reggelente is amikor reggelim fogyasztom, a füstben eszem...
Ráadásul, emiatt kínos helyzetbe kerülök az iskolába, mert ruháim ettől a vacaktól büdös lesz, s már minden nap megkapom valakitől, hogy megint dohányszagom van, sőt már azzal vádolnak, hogy én is dohányzom, pedig ez nem igaz! Nekem is elegem van, hogy a cigitől büdösek a ruháim!
De Én ennek ellenére szeretem a szüleimet!
Mit tegyek?
14/F
" a gyerekünk asztmatikus hajlamú"
Vajon ki tehet erről? Csak nem az anyja, aki végigdohányozta az életét? Nagy gratula a nejednek, amiért a függősége fontosabb volt a gyereke egészségénél, meg neked is, amiért egy gyárkéménnyel vállaltál gyereket.
Kedves utolso, ki vagy Te hogy itt itelkezel, szamonkerj, megroj valakit??
Ha dohanyzason mulna, akkor az a csaladok 40-45%-ban nem lehetne gyerek!
Mi a helyzet azokkal a szulokkel akik nem dohanyoznak, es megis beteg a gyerekuk sajnos, azok felett, hogy itelkezl?
Hidd el nagyon sok sajnos beteg gyermek van.
Amugy a csaladomban senki sem dohanyzik, csak utalom mar azt a sok dumat, hogy a cigi mindennek az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!