Hogyan szoktassam le az anyámat a dohányzásról? ( részletek lent! )
Úgy nehéz lesz, ha ő nem akar leszokni.
Azzal sokat segítesz neki, ha valahogy eléred, hogy mindig 4-5 perccel később gyújtson rá, mint ahogy eszébe jut, hogy neki cigiznie kell, mert már ezzel csökken az adagja, és szép lassan egyre kevesebbet fog dohányozni.
Allen Carr könyvét olvassa ki. Nekem évekkel ezelőtt ajánlották, ez az illető is diplomás ember volt, aki nagyon nagy dohányos is. Ha valaki rálát a dohányosok érzéseire, akkor ő igen. Én, és még sok barátomnak(akiknek ajánlottam a könyvet)leszoktunk róla. Pedig én is nagy dohányos volta.. Minél régebb óta dohányos valaki, annál jobban szeretné lerakni. Ha mondják neki, az csak frusztrálja, hogy ő is szeretné, de nem tudja lerakni, mert a rabja. Ez egy borzasztó nagy csapda. A lényeg, hogy bárkinek merem ajánlani, de a könyvet olvassa, ne a hangos könyvet, nagyon figyelmesen, mert elég nehezecske.
Sok sikert neki
Így utólag látom, hogy olykor össze - vissza írkáltam, ezt tud be a fáradtságnak. Ha van kérdésed nyugodtan felteheted. De, amit a fentebbi hozzászóló írt, hogy mond neki, hogy az egészségére ártalmas, meg ilyesmi, az inkább felejtős. Tudja ő is, de nem azért nem teszi le, mert szeretne meghalni, hanem azért, mert nem tudja letenni.
A dohányost ezek csak még inkább zavarják, és amikor elkezdi valaki nekik fújni az ilyet(próbáld ki), azonnal rágyújtanak, kivéve, ha már dohányoznak.
Szóval arra megkérheted, hogy olvassa ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!