Hogyan szoktassam le a páromat a dohányzásrol? A célpont egy 28 éves lány ki 10 éve cigizik.
Te sehogyan.
Addig amíg ő nem akarja letenni, addig nem fogja. És majd mikor ő leakarja, akkor le is fogja tenni. Tőled függetlenül.
Merthogy a cigi letételéhez nagyon erős akarat kell, semmi más!
NEM elég csak az erős akarat. Ennyi év után már nagyon nehéz leszokni, még akkor is, ha gyógyszerrel akar leszokni.
A leszokás idején általában nagyon ideges, elhízik az illető.
Kedves utolsó!
Több évi dohányzásról szoktam le egyik szálról a másikra, tehát le akartam tenni, így le is tettem. Mindennek már több, mint 3 éve! És azóta még egy slukkot sem szívtam el!
Akarat és ennyi.
Nincs praktika, nincs kompromisszum, ha valaki nem akar leszokni, nem fog leszokni!
Ez fejben dől el. Ha a lány nem akarja, akkor sajnos nem tehetsz semmit. Ha igazán akarná, akkor ennyi év után is (előbb-utóbb) le tudná tenni a cigit.
Bár azért néha a szemére vetheted (de azért nem túl fenyegetően, DE kellő határozottsággal), hogy ennek nem lesz jó vége. Nem kell kiselőadást tartanod a károd következményekről, de azért pár intő dolgot elmondhatsz neki. Lehet, hogy nem érsz el vele semmit(főleg mert már ilyen hosszú ideje cigizik), de a te lelkiismereted nyugodt lehet, hogy legalább próbáltál tenni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!