Ha elszívok egy szál cigit attól még nem szokok rá ugye?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 22:12
1/22 anonim válasza:
Ha iszol egy üveg sört attól rászoksz ?:-D
2/22 A kérdező kommentje:
Nem azér :D csak mert vki azt mondja h 1 cigitől is rászokok :D
2012. dec. 15. 22:24
3/22 anonim válasza:
ez hülyeség... nem szoksz rá, de ne is szívj el többet...:) Amúgy ez változó, van aki hamar rászokik, és van aki egyáltalán nem tud rászokni.
4/22 anonim válasza:
Az hogy rászoksz az attól függ hogy mennyi akarat erődvan marmint hogy ne szokj ra vagy hogy megengedheted e magadnak hogy vegyel e szigit meg ilyesmik ez korant sem a szervezetedtol fugg:-D
5/22 anonim válasza:
Attól nem, de aki rászokott, az is mind egy szál cigivel kezdte.
7/22 anonim válasza:
én 1 év rendszeres dohányzás után kezdtem rászokni a cigire. Szóval 1 szál 150% hogy nem okoz függőséget
8/22 Theodorik84 válasza:
Az első száltól ha egyből letüdőzöd köhögni fogsz, fuldokolni. Ha van eszed többé nem gyújtasz rá, ha nincsen akkor rágyújtasz és rászoksz egy idő után. Mindezt dohányosként mondom....
9/22 Citation válasza:
Az első száltól három napig kötem gurulós sárgát. Meg is úúútáltam. Szerinted?
10/22 Botta Melinda válasza:
Engem az érdekelne, hogy ha valaki nem akar rászokni a dohányzásra, akkor minek szív el egy cigarettát? Nem akar nagyon megbetegedni, de egy kicsit igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!