13 éves vagyok és hétvégenként néha-néha elszívok egy-kettő szál cigit. Eddig max.10 szállal szívtam el. Lehet valami nagy bajom tőle?
Le is tüdőzted? (nem mintha sokat számítana)
Igazából a tüdőd színén már ez a pár szál is meglátszik, de egyetértek az előttem szólóval.
13 éves vagy!
Fejlődő szervezet, oxigénhiánnyal..
Nem fognak a tüdőhörgőid kellő képen kifejlődni, kehes leszel és egy normális tornaórától is be fogsz halni mert hiába kapkodod a levegőt a tüdőd felülete kátránnyal szennyezett ergo nem tudja feldolgozni az oxigént és a véráramba juttatni azt megfelelő mennyiségben.
És ez csak a kezdet....akár tüdő rákod is lehet később...gondold csak meg megéri???
TE DÖNTESSZ, mi csak tanácsot próbálunk adni.
Én azt nem értem...minek cigizni? Nem hinném hogy azért cigizel,mert le akarsz fogyni... Azért cigizel, mert ez olyan menő, vagy mi? -.-" Örülnél hogy nem vagy rászokva...
Egy 14éves lány
de mivel csinálod azt amitől igazából félsz(hiszen azért kérdezed hogy mi bajod lehet) szellemileg visszamaradottnak tartalak,így nekünk kell lebeszélni a saját hülyeségedről:D
nem,nem a cigivel van bajom,néha ha én is cigizek,de ez idegesítő...legközelebb ne cigizz és nem fogsz betojni...nagyon bonyolult már ne haragudj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!