Egy zacskós dohányból kb hány szál töltött cigi jön
ki?
Figyelt kérdés
üdv! igazábol csak annyi hogy eddig sima bolti dobozos cigiket vettem.. de rossz hogy állandóan viszi a pénzt, ezért elgondolkoztam hogy átváltok töltött cigire.. és még nincs semmi kellékem hozzá, meg azthalottam hogy sokkal jobban megéri mert több szál is jön ki. meg szívtam is már töltöttet, az a tapasztalatom hogy nincs olyan íze mint a gyári dobozos ciginek, meg erősebb. én meg mondjuk eddig se szívtam erőset inkább közepes aminél meg álltam, 6mg,05mg,7mg -bond.
mi kéne hozzá és mi mennyibe kerülne/össz? és milyen dohányt tudtok ajánlani ?
2012. aug. 15. 11:15
1/10 anonim válasza:
Nagyon változó, a dohány típusától kezdve függ attól, hogy mennyire tömöd meg. Sodort cigiből persze több jön ki, ha hüvelyeset használsz, ott fontos annak a minősége is. Dohányból szerintem itthon a Drum a legjobb, a Tilbury a legelterjedtebb, és persze most már egy csomó "kommersz" gyár is ad külön, de azok nem épp a legjobbak.
Ha nem ódzkodsz tőle, az e-cigi is lehet megoldás.
2012. aug. 15. 13:25
2/10 homo ludensz válasza:
Zacskótól függ rá is van írva hogy hány gramm és kb. hány szál jön ki belőle átlagos,nem túl kemény töltésnél. A gyári ízt én sem kaptam vissza pedig örültem hogy rátaláltam a márkára dohányban amit cigiben szívtam. Valószínüleg a gyár valamit machinál hogy vegyék a kész cigit mivel egyre drágább.
2012. aug. 17. 16:52
3/10 A kérdező kommentje:
na hát igen.. van benne vlami.. amugy már megvan minden sikerült beszerezni, töltő. dohány meg 200 db-os cigipapír szűrővel. hát a dohánybol ahol voltam... nem ismertem a többségét, de volt camel az tünt a legkézenfekvőbbnek azt ismerem is :) meg most probálgattam is tölteni.. de elég szívhatattlan mivel nedves volt a dohány...meg nehéz megtölteni is így.. ezért most kiraktam egy keveset száradni, hátha jobb lesz. csak még annyit nemtudok hogy mennyit kell belerakni a töltőbe, hogy jó legyen,de szerintem inkább többet rakok, meg egyenletesen elosztani mert az eddiginél is amit csináltam cigit olyan volt hogy a szűrőig már nem is ment be szval hézag volt.. gondolom azért is mert nedvesebb volt.
2012. aug. 18. 11:31
4/10 homo ludensz válasza:
Én is megettem kezdő koromban a "nedvességet" de megsúgom hogy azért olyan nyirkos a dohány hogy tölteni lehessen.Megszárítod azután még kezelhetetlenebbé válik. év alatt mióta töltöm megtanultam sok fortélyát.Ha kéred, segítek természetesen.
2012. aug. 19. 11:20
5/10 anonim válasza:
Már egy jó ideje töltött cigarettát szívok, és erre a legalkalmasabbak az american blend dohányok. Camel semmiképpen nem jó választás főleg kezdőknek, az inkább sodrásra alkalmas pont a nedvessége miatt. Mostanában sárga vagy kék Primus dohányt szoktam venni, szerintem az íze és az állaga is az egyik legjobb ha töltésről van szó
2012. aug. 21. 19:10
6/10 anonim válasza:
Nos én 1 hónapja tértem át töltött cigire, és baromi sokat spóroltam. Én 20grammos Szofi dohányt szoktam venni (nekem nagyon bejön, 20g=760Ft) ahhoz szintén szofi hüvelyt (200hüvely= 365Ft) és ugye be kell fektetni egy töltőre is, én 1050Ftért vettem, a neve Primus. A 20gr-os dohányból, kb 50-52 szálat tudok kihozni, és az faszán megvan töltve. Kiszámolva, így 1 db cigi kb. 340Ft-ra jön ki. Mégsem 750-800:/ Remélem segítettem, bár a kérdés már több mint 1 hónapos:)
2012. okt. 1. 12:35
7/10 anonim válasza:
bocsának *1 DOBOZ cigi:)
2012. okt. 1. 12:45
8/10 A kérdező kommentje:
jaa de köszönöm a válaszokat! már nagyon benne vagyok megy... :d beletanultam.. próbáltam már több féle dohányt is az aranycamaltol valahogy már hányingerem lesz egy idő után... de amugy most a goldengate nél vagyok silver nemrosz! és ja... sokkal jobba lehet sporolni : ) 1 hétig kitart nekem egy kis zacskónyi dohány... sima dobozos ciginél biztos elmenne 2000 ft minden héten
2012. okt. 3. 21:32
9/10 anonim válasza:
A Golden Gate Special Silver abszolút szívható dohány. Egy 40 grammos 930 Ft, én szénszűrős hüvelybe töltöm. Nem különbözik az íze a gyáritól.
2013. febr. 6. 17:16
10/10 anonim válasza:
Szerintem ami még jó választás lehet dohányokból az a piros Primus ami cseresznyés vaníliás ízű. 930 körül van azthiszem és 2.5 dobozt ki lehet tölteni vele. Nedvessége aprítottsága tökéletes a töltéshez... Illata nagyon jó cseresznyés de mikor szívod inkább a vaniliát érzed jobban. szerintem az a legjobb. hozzá meg a Sophieane füstszűrős papírt ajánlanám vagy esetleg a füstszűrős primust.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!