Szeretnék le szokni a cigiről de hogyan?
Figyelt kérdés
14 (lány) éves vagyok és egyáltalán nem vagyok büszke rá hogy cigizek.3 éve cigizek tehát mindennap úgy 5-6 szál. Már pár hónapja próbálkozom de nem jutottam semmire. Nagyon szeretném hogy ha sikerülne leszokni a cigiről.Valaki valami ötlet? előre is köszönöm2012. nov. 11. 23:13
1/4 anonim válasza:
holnaptól ne szívj egyet sem! ha igazán akarod akkor menni fog
2/4 A kérdező kommentje:
már próbáltam hogy nem szívok egy nap egy szálat se .. sikerült..1napig..aztán megint rágyújtottam mert körülöttem mindenki cigizik és így nehéz letenni.:S
2012. nov. 12. 11:02
3/4 Shah válasza:
Szia!
Én közel 10 évig cigiztem (lány vagyok). Már érlelődött bennem, hogy le kellene szokni, de igazán sosem szántam rá magam. Aztán volt egy rosszabb időszakom, akkor lelkileg nem voltam rendben, és egyáltalán nem esett jól a cigi, felet szívtam, eldobtam... így ment napokig, amikor úgy gondoltam, hogy ettől a pillanattól többet nem gyújtok rá. És így is lett. Ennek már bő 2 éve! Sokkal jobban érzem magam, jó, hogy nem vagyok cigiszagú, stb. És azon a pénzen inkább veszek magamnak valami szépet...
Szóval csak elhatározás kérdése.Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Először is hogy a fa**ba és hol tudtál te 11 évesen rászokni a cigire? na mind1 de szerintem csak el kell döntened hogy le akarsz- vagy nem ha nem karod igazán úgy is rágyújtasz írtad is a példát ha igazán akarod megállod ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!