Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis? Mit tegyek durvul a...

Normalis? Mit tegyek durvul a helyzet. Olyan megoldas kene h ne szakitsanak szet a tesoimmal. (meg van 4 tesom)

Figyelt kérdés

Anyam negyedszerre jott nekem tegnap volt a legdurvabb a nyaklancom letepte es a polom is darabokban esett le rolam mer lecibalta rolam.

A baratommal 7 honapja vagyunk eggyutt o 19 en 16 vagyok."Anyam" azt mondta h soha tobbet nem mehetek at hozza mer 16 eves kis p***a vagyok aki nem kovajog suli utan az utcan (megjegyzem napi 70km-ert utazom) a baratom 20p-re lakik.

Volt h megfenyegetett h elkapnak engem meg a baratom es szet vernek minket.

Volt h 2 napig nem adott kajat az anyam es mazlim van ha napi 1x eszem (16 evesen 40kg-vagyok).

Nincs kapu kulcsom,ezert minden reggel terdig ero altalaba vizes fube kell mennem 100m-ert.

Mindennap le ordit valamiert kb.masfel oran at(volt h hajnali 1-2 ig hallgattam.)

Egyepkent a tanulmanyaimmal nincs baj mind ezek ellenere...eddig az volt anyam kikotese h ha jol tanulok es tisztasag van elmehetek igy is lett.At mentem a baratomhoz es anyam azt mondta h ram hivja a rendoroket ha most rogton nem tak***dok haza.

Mindennek elhord amilyen csunya szot csak el tudtok kepzelni es ide mondja a 2 szemem koze,mindezt olyan szinten undorito hangon,hogy a gondolattol is hanynom kell.Csak ugy lazan lekevert eggyet izombol es en megvedtem magam tegnap.

Regen azzal buntetett ha 1 percet kestem itthonrol h levette a szobam ajtajat es elvette a tevem.

Raadasul lefekudt 9 honapja az elso baratommal(szakitottam mikor szemtanuk errol tajekoztattak)

7 honappal ez elott ongyilkos akartam volna lenni csak h talalkoztam eletem parjaval es azert mert at jarok hozza anyam fel akarja jelenteni (raadaskent mert en jarok at meg apam is ellenzi a kapcsolatomat...ugyanis a baratom keptelen elviselni az anyan,de ez ertheto) meg korozest akar kiadni anyam a baratom ellen h tobbet ne tudjon kulfoldre kimenni dolgozni...csodalkozik ez a noszemely h olyan sok idot toltok a baratommal mikor gyulolok itt elni vele gyulolom ot es 2 ev mva kenyszerbol itthagyom mer tonkre tette a gyerekkorom mindennap zokogva teszem parnara a fejem es akarmilyen lelki terrorba tart nem leszek ongyilkos hisz tudom h van kiert elnem akit tiszta szivbol szeretek!

Nem szeretnek ilyen anyaval elni betelt a pohar.Kerlek segitsetek es adjatok tanacsot.

2014. máj. 8. 19:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Fhu de regi kerdes, azota mizu van veletek?
2020. dec. 10. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
En is kíváncsi lennék erre:)
2020. dec. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!