Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy apukám...

Miért van az, hogy apukám ilyeneket nem képes megtenni értem?

Figyelt kérdés

Folyton mindennél azt akarja, hogy én intézzem el magamnak. Pl mondtam neki, hogy szeretnék dolgozni, kérdezze meg a munkahelyén, nem-e lenne nekem valami munka. (a nagybátyám a főnök ott amúgy, meg apukámmal is eléggé jóban vannak, régóta ismerik egymást, szóval nem arról van szó, hogy valami idegen főnöke van akitől nem merné megkérdezni) És azt mondta, hogy majd én bemegyek a 20 km-re lévő munkahelyére, aztán majd én megkérdezem.

Meg régebben akartam járni zeneiskolába, erre is azt mondta, hogy majd én felhívom őket, meg majd én elmegyek beiratkozni.. Mit tudnék tenni, ha minden ilyen komolyabb dolgot rám akar hárítani, hogy oldjam meg magam, mikor neki sokkal egyszerűbb lenne?

2020. aug. 19. 21:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/161 A kérdező kommentje:

HAHÓ

Még mindíg nem az van, hogy NEM TUDOM ELINTÉZNI, mert el tudnám, az a kérdés, hogy apukám miért nem képes segíteni ezekeben, mikor az összes hasonló korosztályú barátomnak/ismerősömnek a szülei segítenek ezekben a dolgokban. Két év múlva pesten fogok két évet egyedül eltölteni, ott is magamnak kell majd intéznem mindent, még mindíg nem viszem apucit kézenfogva.

2020. aug. 19. 21:56
 42/161 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező mert gondolom már apádnak is ciki nemcsak neked, hogy 17 évesen még mindig ő viszi be a fiát és intézi a munkahelyet. Értem mit magyarázólag erről, de ennyi idősen ez akkor is ciki. Akkor is, ha apád munkahelye és el tudná intézni. Most már neked kell, itt is, ezt fogd fel. A többit válaszra se méltatom.
2020. aug. 19. 21:57
 43/161 anonim ***** válasza:
78%
Ok, zoomer, irány vissza az 1. osztály, hátha másodjára sikerül megtanulnod értően olvasni. Minden válasz azt válaszolja meg, hogy MIÉRT csinálja ezt apád, esetleg ha az olvasáshoz nincs kedved, tölts le egy appot, hátha segít értelmezni ;)
2020. aug. 19. 21:59
 44/161 anonim ***** válasza:
21%
*vagy lànyàt, ha làny vagy.
2020. aug. 19. 21:59
 45/161 anonim ***** válasza:
99%

Kérdés!

Miért nem beszéled meg a nagybátyáddal hogy nincs e náluk hely és akkor lebeszélhetnétek egy állásinterjút.

2020. aug. 19. 22:03
 46/161 anonim válasza:
85%

Ha te is el tudod intézni ezeket a dolgokat, akkor miért apukád csinálná helyetted?

Én nem látom a korosztályod, de ha valóban mindenkinek mindent a szülei intéznek, akkor örülnöd kellene, hogy neked nem és megtanulhatnál önállóan intézkedni, amire 1-2 éven belül egyébként is szükséged lesz.

Ha esetleg egyetemre készülsz, akkor is elvárod tőle, hogy ő menjen el helyetted beiratkozni? Ő vegye fel a tárgyaidat? Az előadásokra is ő járjon be helyetted?

2020. aug. 19. 22:03
 47/161 anonim ***** válasza:
89%
Jó kérdező,akkor mégegyszer:ez, amit te szeretnél, már NEM SEGÍTSÉG. 17 évesen ez már nem segítség, azért nem teszi meg apàd (meg más normális szülő sem). Ha kb 14-15 éves lennél, még azt mondom jogos. De ennyi idősen apádnak is gàz, ha a munkahelyére is még mindig ő visz be 17 évesen, mert ennyit sem bírsz megtenni. Jó, ez az ő kudarca inkább, amiért ilyen lettél, de gondolom most próbálja veled ezt megértetni. Fel kéne nőni, lassan nagykorú is leszel, meg ha egyedül fogsz élni, akkor meg pláne!
2020. aug. 19. 22:04
 48/161 A kérdező kommentje:
Nagyon szép meg minden amiket itt elképzeltek, tényleg.. De ha logikusan gondolkoztok, ez rohadtul nem a valóság. Akármelyik gyereket megkérdezitek, hogy segítenek-e nekik a szüleik ilyen dolgokban, 10/8-9 biztos azt fogja mondani, hogy igen. De már megszoktam, hogy ezen az oldalon mindenki ekkora istencsászár. xdxdxdxd
2020. aug. 19. 22:05
 49/161 anonim ***** válasza:
87%
Istenem, ez vagy egy troll, vagy iszonyatosan hülye....
2020. aug. 19. 22:06
 50/161 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, sztem állj apad elé, mondd az arcába, hogy körülötted mindenkinek kinyalják a seggét és te is ezt akarod. Némi sírással és vinnyogással lehet célt érsz, mert elunja.

Na, ezt hasznos válasznak érzed az előzőek után?

2020. aug. 19. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!